26.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Egyszobás, galériás, földszinti téglalakás eladó Szombathelyen, a belváros közelében! (Hivatkozási szám: 2475)

9700 Szombathely, Vörösmarty utca Belváros +36 30 416-8387
 • alapterület: 43
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 0
 • emelet: Földszint
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • klímás-fűtés
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Tisztelt Lakáskereső! Ha egy akár befektetésnek, bérbeadásra, de saját használatra is kiválóan alkalmas, egy szoba + galériás lakást keres, amely alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik, akkor ne is keressen tovább! 

A lakás jó állapotú, azonnal kiadhatóvá tehető, kicsit nagyobb ráfordítással hangulatos családi fészek válhat belőle. Tökéletes választás egyedülállók, fiatal párok, illetve nyugdíjasok számára is. Méreténél fogva befektetésnek is ideális, hiszen az alacsony fenntartási költségű, kis-közepes méretű lakások mindig könnyebben értékesíthetők, illetve gyorsan bérbeadhatók.

A belváros peremén elhelyezkedő lakás egy ötlakásos társasház földszintjén található. Elhelyezkedése révén akár gépkocsi használata nélkül is minden beszerezhető és elintézhető, amire a mindennapokban szüksége lehet. A ház előtt és a környező utcákban ingyenesen lehet parkolni, ugyanakkor a Főtér pár perc kellemes sétával elérhető. Az utcáról egy zárható kapuszínen keresztül juthatunk a lakáshoz, amit a felújítás alkalmával korszerű, hőszigetelt műanyag bejárati ajtóval láttak el. A belső ajtók barátságosak, fa anyagúak. A közlekedő, a vizes helyiségek és a konyha a felújításkor szép, világos színű kerámia járólapot kaptak.

A bejárati ajtóval szemben a különálló mellékhelyiség és a zuhanykabinos fürdőszoba kapott helyet. Balról pedig a konyhába és a nagyméretű, világos szobába jutunk. A lakás átlagos belmagasságú, a szoba nagyobb belmagassága azonban lehetővé tette egy rendkívül hangulatos galéria kialakítását, ahol akár egy dupla ágy is kényelmesen elfér. Az egyébként nem jelentős utcazaj az ablakokon alig szűrődik be, ami köszönhető a redőnyöknek is, amivel meleg nyári napokon csökkenthetjük a helyiség túlzott felmelegedését. Ezt egyébként a nagy teljesítményű hűtő-fűtő klímaberendezéssel is megtehetjük. A hidegebb téli napokon az otthon melegéről még egy cirkó gázkazán is gondoskodik.

A lakáshoz tartozik még kettő, egyenként 10 m2 alapterületű pincehelyiség is!

Nekem az ingatlanban az tetszik legjobban, hogy a belvároshoz közeli, ugyanakkor a zárt, közös kertben helyet foglalva szép környezetben kávézhatunk, vagy családtagjainkkal, barátainkkal tölthetünk el kellemes estéket. A lakóközösséget barátságos, kellemes és csendes emberek alkotják.

Ha Ön is lát benne lehetőséget, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Finta András
 • +36 30 179-xxxx Megmutat