68.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladásra kínálom az 1. kerületben ezt a 61m2-es 2 szobás teljeskörűen felújított 2. emeleti téglalakást Krisztinavárosban! (Hivatkozási szám: 2985)

1013 Budapest, I. kerület, Attila út Krisztinaváros +36 20 468-3904
 • alapterület: 61
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 4
 • van lift
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • parkolás utcán fizetős

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha egy igazán jó befektetést keres, ami mindig értéket fog képviselni, és nincs kedve felújítani akkor önnek ajánlom ezt a nagyszerű elhelyezkedésű, kitűnő állapotú 61m2-es 2 szobás teljeskörűen felújított téglalakást lakhatásra, vagy befektetésnek egyaránt. Az ingatlan a 2. emeleten helyezkedik el, így a feljutás az idősebb korosztálynak sem jelent gondot. A lakást csendesnek mondanám az utca zajából szinte semmit sem hallani, ami köszönhető a kicserélt dupla üvegezésű nyílászáróknak. Az ingatlanba belépve egy nagyon kellemes atmoszféra fogad bennünket, amit köszönhet a kedvező tájolásának, az egyedi burkolatoknak, ezzel még otthonosabbá téve. A nappaliban egy család sem lesz helyszűkében, sőt kialakíthat magának még egy dolgozósarkot is. A hálószobában kényelmesen elfér egy nagyobb franciaágy is, továbbá Innen nyílik egy igen méretes (4m2) külön gardrób helyiség is, ahová rengeteg holmit rejthet el a kíváncsi szemek elől. A lakásban pár éve teljeskörű felújítás történt, ahol a víz, villanyvezetékek, burkolatok, fürdőszoba, konyha (gépesített), mind felújításra került, és megújult, így ide már csak be kell költöznie.  A ház kultúrált és folyamatosan karbantartott, az elmúlt években a liftet, a lefolyócsöveket, festést megcsinálták, illetve most kezdik a belső homlokzatfelújítás. Elhelyezkedése fantasztikus, a Horváth kert és a Vérmező között, ahol bármikor sétálhat akár a kedvencével is. A Széll Kálmán tér 10 percen belül elérhető. A közelben különféle szolgálatás, kisebb nagyobb üzletek mind megtalálhatóak. Közlekedés szempontjából is kitűnő választás, hiszen 3 perces sétával a busz és a villamos megálló is megtalálható. Nekem az ingatlanban a kellemes atmoszférája és az elhelyezkedése tetszik a legjobban. Ha Önnek is annyira tetszik ez az ingatlan, mint nekem, hívjon mielőbb! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.    

 
 

 
 Ha egy igazán jó befektetést keres, ami mindig értéket fog képviselni, és nincs kedve felújítani akkor önnek ajánlom ezt a nagyszerű elhelyezkedésű, kitűnő állapotú 61m2-es 2 szobás teljeskörűen felújított téglalakást lakhatásra, vagy befektetésnek egyaránt. Az ingatlan a 2. emeleten helyezkedik el, így a feljutás az idősebb korosztálynak sem jelent gondot. A lakást csendesnek mondanám az utca zajából szinte semmit sem hallani, ami köszönhető a kicserélt dupla üvegezésű nyílászáróknak. Az ingatlanba belépve egy nagyon kellemes atmoszféra fogad bennünket, amit köszönhet a kedvező tájolásának, az egyedi burkolatoknak, ezzel még otthonosabbá téve. A nappaliban egy család sem lesz helyszűkében, sőt kialakíthat magának még egy dolgozósarkot is. A hálószobában kényelmesen elfér egy nagyobb franciaágy is, továbbá Innen nyílik egy igen méretes (4m2) külön gardrób helyiség is, ahová rengeteg holmit rejthet el a kíváncsi szemek elől. A lakásban pár éve teljeskörű felújítás történt, ahol a víz, villanyvezetékek, burkolatok, fürdőszoba, konyha (gépesített), mind felújításra került, és megújult, így ide már csak be kell költöznie.  A ház kúlturált és folyamatosan karbantartott, az elmúlt években a liftet, a lefolyócsöveket, festést megcsinálták, illetve most kezdik a belső homlokzatfelújítás. Elhelyezkedése fantasztikus, a Horváth kert és a Vérmező között, ahol bármikor sétálhat akár a kedvencével is. A Széll Kálmán tér 10 percen belül elérhető. A közelben különféle szolgálatás, kisebb nagyobb üzletek mind megtalálhatóak. Közlekedés szempontjából is kitűnő választás, hiszen 3 perces sétával a busz és a villamos megálló is megtalálható. Nekem az ingatlanba a kellemes atmoszférája és az elhelyezkedése tetszik a legjobban. Ha Önnek is annyira tetszik ez az ingatlan, mint nekem, hívjon mielőbb! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.    

 
 

 
 

Csendes Valéria
 • +36 20 468-xxxx Megmutat