43.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó 1006 m2-es építési telek Pécelen, a Páskom liget lakóparkban! (Hivatkozási szám: 1644)

2119 Pécel, +36 20 257-2507
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1006
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Megvételre kínálok Pécelen, a Páskom liget lakópark, Csillagfürt utcájában, egy fantasztikus adottságokkal rendelkező építési telket. A telket ajánlom mindazoknak, akik nyugodt, gyönyörű, családi házas övezetben képzelik el az életüket. Innen ugyanis csodálatos panoráma nyílik Pécelre és a budai hegyekre egyaránt, és mindez örök, hiszen a telek a legfelső utcában helyezkedik el. Az utca másik oldala pedig természetvédelmi terület, így az nem lesz beépítve. Mindemellett található egy kis mesebeli erdő is, melyet szintén természetvédelmi területté nyilvánítottak.

A telek 30%-os beépíthetőséggel rendelkezik, a megengedett épületmagasság pedig 6m. A telek leejtése a környező telkekhez képest jóval alacsonyabb. Az utca csendes zsákutca, átmenő forgalom így nincs és nem is lesz.

Pécelen nagyszerűen fejlődik az infrastruktúra, a közelben megtalálható, minden ami szükséges. 8 perc alatt juthatunk el a 0-ás autópályára, illetve ugyanennyi idő alatt érhetünk el nagyobb bevásárlóközpontot, sportáruházat, gyorséttermeket, autómosót, de természetesen kisbolt, kávézó, gyógyszertár még ennél is gyorsabban megközelíthető. A játszótér pedig mindösszesen 500 méterre található.

Ha Ön is látja a lehetőséget ebben a fantasztikus telekben, akkor ne várja meg, hogy más csapjon le rá, hívjon és vásárolja meg mielőbb!

Ha kedvező banki hitellehetőséget szeretne, hívjon! Banki tanácsadónk egy rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Dornai Nikolett
  • +3620257xxxx Megmutat