43.999.999 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó 120 nm-es családi ház Töltéstaván nagy telekkel! (Hivatkozási szám: 1502)

9086 Töltéstava, +36 70 626-2506
  • alapterület: 120
  • telek mérete: 2397
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne családi házba költözni, amit hatalmas füves telek határol? Akkor itt a kiváló lehetőség!

Töltéstaván eladó ez a kétszintes, beépített tetőtérrel rendelkező, 4 szobás, 120 m2-es családi ház, amelyhez tartozik egy 2397 m2-es teljesen befüvesített telek is.

Ajánlom gyermekes ill. gyermeket tervező családoknak! A házat körülvevő hatalmas, füves terület lehetőséget kínál játszótér kialakítására, elegendő térrel rendelkezik  a szabadtéri játékokhoz, családi programokhoz, kerti partikhoz. Ezenkívül kertészkedésre is van lehetőség, vagy akár saját gyümölcsöskert kialakítására. Ha házi kedvenceket szeretne tartani, az ő számukra szintén tökéletes ez a nagy terület!

A tágas telket a túlodlalról sem határolja utca, vagy épületek, hanem további zöldterületre néz, így igazi természetközeli élményt biztosít! Ugyanakkor az alapvető szolgáltatások, mint pl. bolt, cukrászda, iskola, óvoda, buszmegálló, a közelben találhatóak, tehát mégsem kell azt éreznie, hogy el van vágva a külvilágtól.

Az ingatlanban 4 szoba található, mindkét szinten konyha és fürdő, így gyermekei részére is van elegendő élettér. 

A belső teret igazán otthonossá teszi a hangulatos tetőtéri rész, ahol a szobákon kívül szintén külön kis előszoba is található, ami megfelel akár egy kisebb nappalinak.  

A ház alatt nagy kiterjedésű pince is található, amely 3 tágas helységből áll, így lehetősége van a különféle szerszámokat, vagy használati tárgyakat, gyerekjátékokat, kerti bútorokat megfelelően szétválogatva tárolni.

A bejárati ajtó, a földszinti ablakok és a tető felújított, így Önnek erre már nem kell költenie. A konyhát és fürdőt viszont lehetősége van saját elképzelései szerint alakítani. A fűtést gázkazán biztosítja, másodlagos fűtésnek vegyestüzelésű kazán áll rendelkezésére A pincében házi vízmű is található, valamint az ingatlan saját fúrt kúttal is rendelkezik.

Számomra igazán lenyűgöző a hatalmas, füves terület, ami biztosítja az ingatlan különleges hangulatát, valamint a hangulatos tetőtér is otthonosságot sugall. 

Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Berta Éva
  • +36 70 626-xxxx Megmutat