22.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó 3. kerületben Békásmegyer-Budakalász határán folyamatosan fejlődő részen kivett zártkerti panorámás 1486 m2-es telek! (Hivatkozási szám: 3381)

1038 Budapest, III. kerület, Békásmegyer-Ófalu +36 20 340-3862
  • alapterület: 8
  • telek mérete: 1486
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0
  • fa szerkezetű

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne a város zajától távol, a természetben lakni, esetleg kertészkedni? 

Akkor figyelmébe ajánlom a 3. kerületben Békásmegyer-Budakalász határvonalánál ezt a csodás panorámás környezetben található, enyhén lejtős, 1486 m2-es zártkerti telket!

 

3%-ban beépíthető (24x65m) és mivel van rajta egy közel 8 m2-es faház, ami felújításra szorul, ezért azoknak ajánlom, akik szeretnének a nyugodt környezetben, teljesen zöld övezetben hétvégenként kijárni pihenni, vagy kertészkedni.  

 

A kétszintes faház jelenleg lakható állapotban van, régi bútorzattal berendezett, viszont érdemes rá költeni!

 

A telek háromszög alakú és körben drótkerítés veszi körül, zárható kapuval. A telekhez végig aszfaltút vezet, ezért könnyen megközelíthető autóval. Békásmegyer központja gyalog 15 perc sétára van. Augusztus 20-án tökéletes látvány tárul elénk a tűzijátékra a közeli meredek, réti lejtős résznél. 

 

Saját fúrt kutja van és 1×22 amper, saját villanyórával rendelkezik.

Gáz nincs és szennyvízelvezetés sincs, viszont saját szennyvíz tartály telepíthető a földben, vagy bármi, ami a jogszabályoknak megfelel. 

 

A kis ház mellett egy szintén fából készült szerszámos tároló van. Körben a telek körül szinte végig szőlőtőkék vannak szépen felfutva a szőlő és a bor szerelmeseinek, amelyet a ház alján lévő helységben tárolhat saját hordóiban. 

Diófa, cseresznyefa található a telken, amelyről vígan lehet csipegetni a beérési időszakban. 

 

A szomszédban oldalt víkendházak vannak, viszont laknak az utcában is. 

A faház előtt kerítéselem normálkő van, ami nincsen benne az árban, de megbeszélés tárgyát képezi, ha az új tulajdonos szeretné megvásárolni. 

 

Nekem azért tetszik ez az ingatlan, mert csendes és lakható környéken található, valamint közel van Békásmegyer központja, ahol minden könnyedén elérhető. Többek között a HÉV is. 

 

Ha Önnek is tetszik, mint nekem, akkor csapjon le rá, nehogy más is beleszeressen és elvigye az orra elől!

Hívjon most! 

Kis Attila
  • +36 70 639-xxxx Megmutat