33.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó bőcsi családi ház (Hivatkozási szám: 3716)

3574 Bőcs, +36 70 454-9294
 • alapterület: 200
 • telek mérete: 674
 • szobaszám: 6
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • kandalló
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a Külső Bőcs csendes utcájában található ház kiváló választás gyerekes családoknak, vagy két generáció együtt élésére is, hisz a szobák száma, terek kiváló elrendezése alkalmas nagyobb családok életterére. A kétszintes, 200 m2-es családi háznak 6 szobája van, 674 m2-es telken fekszik, mely nagyon rendezett, jelenlegi tulajdonosai szépen gondozzák.

Az ingatlanba belépve egyből tágas tér fogad minket, ez a 30 m2-es nappali lehetőséget adatt a közös együtt létre akár családi rendezvények alkalmával is. A ház összes szobája tágas, itt a földszinten az egyik szoba jelenleg dolgozóként, a mási pedig hálószobaként funkcionál. Jelenlegi tulajdonosai egy-egy falbontással még hangulatosabbá tették a házat boltívekkel elválasztva az egyes helyiségeket egymástól.  Az ingatlan dupla komfortos, mindkét szinten található külön-külön fürdőszoba és illemhelyiség, igy bármennyire nagy a család, a nyugodt készülődés reggel, este garantált.

A konyha pont elegendő méretű a háziasszony számára, külön pozitívum, hogy kamra is található mellette, ami a helytakarékosságot fokozza. Az étkező közvetlenül a konya mellett található, igy roppant egyszerű a tálalás. Innen jutunk ki a hátsó kertbe egy kisebb fedett teraszon keresztül, ahol a lehető legkellemesebb együtt étkezni, hiszen ez a kert gyönyörűen gondozott, virágok, bokrok, árnyékot nyújtó fák mellett még a kerti halastóban is gyönyörködhetünk.

A felső szinten a közös nappali két oldalán egy-egy hálószoba van, méreteiket tekintve akár több kisebb tér is kialakítható belőle, de akár gardrób leválasztására is lehetőség van mindkét szobában.

A ház nagy része alatt alagsor található, mely 3 külön helyiségre van bontva, mindhárom mérete ideális tárolásra, akár vállalkozási tevékenység kialakítására is. Itt az alagsorban külön illemhelyiség is megtalálható.

A családi ház melegét gázkazán biztosítja, emellett a nappaliban kandalló is rendelkezésre áll, a meleg vízről gázbojler gondolkodik. Az hőmegtartást fokozza a ház szigetelése, beleértve a tető részt is. 2004-ben burkolat-, nyílászárók cseréje történt, ekkor kapott új arculatot a konyha és a fürdőszoba is.

Parkolás fedett, zárt garázsban, illetve nyitott, szintén fedett, de nyitott beállóban is lehetséges. A 2 két garázs és 2 terasz egymás mellett helyezkedik el, közös tetővel rendelkeznek, mely tető déli fekvésű, ahogy a ház is; igy a későbbiekben napelem hasznosítására tökéletesen alkalmas.

Aki szeretne csendes helyen, mégis nagyváros közelében élni, annak tökéletes választás ez ház, hiszen Bőcs Miskolctól 15-20 perc autóútra fekszik. 1 km-es körzetben iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt, stb. található.

Ez az ingatlan számos lehetőséggel bír, ha Ön is úgy látja benne a fantáziát, ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen a boldog tulajdonosa!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat