65.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó Családi Ház Görömbölyön (Hivatkozási szám: 3613)

3526 Miskolc, Görömböly +36 70 454-9294
 • alapterület: 220
 • telek mérete: 1132
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • padló fűtésű
 • gáz-(konvektor)-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Egyedi lehetőséget ajánlok figyelmébe!

Miskolc szélén, Görömbölyön található ez az 1132 m2-es porta, rajta 220 m2 lakóterületű, nappali plusz három szobás családi házzal.

 

Az ingatlan jó állapotú, tiszta és rendezett, 2004-ben teljes tetőcsere történt, beleértve a gerendákat, szigetelés, Bramac cserepeket.

 

Ajánlom ezt a hangulatos házat több gyermekes családnak, akik akár a nagyszülőket is szeretnék a közelben tudni, hiszen a ház kiválóan alkalmas akár két generációnak is. Többféle módon hasznosítható, vállalkozások számára kifejezetten jó lehetőség, hiszen az alsó szint teljesen leválasztott a lakótértől. Jelenleg sportpadlóval burkolt, az alsó szint összterülete 81 m2, egybe függő sportpadlóval burkolt 40 m2-es helyiséggel, melyhez tartozik öltöző, dupla illemhelyiség és zuhanyzó is, valamint egy irodának kialakítható helyiség is.

De kifejezetten jó lehetőség a befektetőknek is, hiszen könnyen vendégházzá lehetne alakítani. A több szint adottságait figyelembe véve külön-külön is ki lehetne adni az egyes szinteket, hiszen minden szinten fürdőszoba is.

 

Lépcsőházon keresztül jutunk fel az első lakószintre, mely összterülete 88m2, hatalmas világos nappalival, ahonnan a hangulatos kertre néző teraszra jutunk ki. A nappali méretét tekintve akkora, hogy akár egy plusz szoba is leválasztható belőle. Ezen a szinten a hálószoba szintén a csendes hátsó kertre néz, így a pihenés zavartalan. A fürdőszoba kádas és külön található az illemhelyiség. A konyhája tágas, bőven lesz helye a háziasszonynak, boltívvel elválasztott étkezővel, ahol nagy családi étkezések lehetségesek. Külön pozitívum, hogy a konyhához tartozik egy polcozott kamra helyiség is.

A lépcsőház mindkét irányba haladva ajtóval elválasztott a külön szintektől, mely lehetővé teszi az emeletenkénti fűtést.

 

A felső lakóterületen 2 hálószoba található kádas és zuhanyzós fürdőszobával, az illemhelyiség is itt helyezkedik el. A folyosó minkét vége a padlástérbe nyílik, mely a tárolási lehetőséget biztosítja.

Az ingatlan melege minden szinten padlófűtéssel biztosított, de emellett látvány gázkonvektor és fa tüzelésű cserépkandalló is rendelkezésre áll. A meleg vizet villanybojler biztosítja.

Az családi ház délnyugati fekvésű, igy minden napszakban világos, napfényes. A kert füvesített, hatalmas fákkal beültetve csodás látványt és nyugalmat nyújt.

 

Az ingatlan lokációja kitűnő, távolabb a város zajától, csendes utcában fekszik, kedves, intelligens szomszédokkal, mégis 10 perc autóútra elérhető a belváros. Közelben buszmegálló, a város egyik legnagyobb bevásárló központja található, iskolák, óvodák 1 km-es körzetben vannak, az autópálya megközelítése 2 percet vesz igénybe.

 

Tekintse meg a képeket és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vegye meg mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat