34.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó Családi Ház Hejősabán (Hivatkozási szám: 3705)

3508 Miskolc, Hejőcsaba +36 70 454-9294
 • alapterület: 80
 • telek mérete: 517
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Állami támogatásokat még idén igénybe venni tervezők figyelem!

Ajánlom ezt a hangulatos házat több gyermekes családnak, akik szeretik a privát nyugalmat, hisz Hejőcsabán egy csendes, zsákutcában fekszik. Itt forgalom nincs, csak itt lakók közlekednek az utcában.

Ehhez az 517 m2-es telken fekvő 80 m2-es, 2 plusz 2 fél szobás eladó családi házhoz tartozik egy 16 m2-es fedett terasz, valamint garázs, mely végében 6 m2 tároló található.

Kiváló lehetőség olyan fiatal pároknak, akik nem szeretnék az építkezés nyűgét a nyakukba venni, hiszen idén még lehetőség van az állami támogatások kihasználására, az ingatlan felújítása pedig pár hónap alatt elkészülhet.

A házba belépve hosszabb folyosóról nyílik az összes helyiség. Balra két szoba található, mely mindkettő külön-külön is megközelíthető, de egymásból átjárható is. Igen nagyméretű mindkettő, ideális családi összejövetelek helyszínére. A két szobának hatalmas ablakai vannak, mindkettő nagyon világos. Szemben szintén két szoba található, melyek kisebbek, az egyiket jelenlegi tulajdonosa gardróbként használta, de ideális lehet dolgozó, vagy gyerekszobának is.

A fürdőszoba és az illemhelyiség külön található, biztosítva ezzel a kényelmes reggeli készülődést. Konyhája ideális nagyságú, elfér itt a az étkező asztal is, valamint további előny, hogy külön kamra helyiség is rendelkezésünkre áll. A konyhából kilépünk a fedett teraszra, ahol nagyobb asztal is elfér, a csendes, hangulatos, gondosan ápolt kertre néz, öröm itt elfogyasztani a családi ebédet vagy vacsorát. A kert füvesített, de a hatalmas fák gondoskodnak a kellemes árnyékról.

A családi ház jelenlegi állapotában is lakható, de alapállapotú, igy mondhatjuk, hogy felújítás energiatakarékosabbá, modernebbé teheti. Jelenlegi tujád ónosai a fő beatjai ajtót, valamint a teraszra nyíló ajtót kicserélték.

Az kellemes hőmérsékletről cirkó gondolkodik, emelet rendelkezésre áll vegyes tüzelésű kazán is, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja, melyet 1 éve szereltek be. Pince helyiség is rendelkezésünkre áll, mely a konyha alatt található.

A tulajdonosok annyira nagylelkűek, hogy a vételár tartalmazza a teljes bútorzatot.

Frekventált elhelyezkedését tekintve óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, étterem, bevásárlási lehetőségek közelben vannak. A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló. Gyorsan elérhető Miskolc központja.

Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat