16.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó családi ház (Hivatkozási szám: 3587)

3533 Miskolc, Vasgyár +36 70 454-9294
  • alapterület: 60
  • telek mérete: 120
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha egy jó elosztású, 2 és fél szobás, kétszintes házat keres, akkor ezt mindenképp érdemes megnéznie! 

Ezt a Vasgyár legjobb, legcsendesebb utcájában lévő, keleti fekvésű, 60 m2-es, tégla házat ajánlom gyerekes családoknak, mert az ingatlan kertkapcsolatos, melyről tulajdonosai nagy figyelemmel gondoskodnak.

 

Az ingatlan 4 lakásos társasházzá van nyilvánítva, de hatalmas előnye, hogy természetbeni megjelenése családi ház.

 

A kerten keresztül a házba belépve a konyhában találjuk magunkat, mely ideális méretű, a háziasszonynak épp elegendő helye jut és az étkező asztal is kényelmesen elfér itt. Balra helyezkedik el a nappali, mely ablakai a virágos kertre néznek. A konyha egyik végéből jutunk el a fürdőszobába, amit tulajdonosai 2016-ban teljesen felújítottak, beleértve a szennyvíz- és vízvezetéket, a burkolatokat lés a szanitereket is. Zuhanykabint alakítottak ki, itt található a mellékhelyiség is.

A konyha másik oldalából nyílik a lépcső, melyen keresztül az emeletre jutunk, ahol 2 szobát találhatunk, egymásból átjárhatók, azonban ez meg is szüntethető, mindkét szobának van külön bejárata is. Innen jutunk el a padlástérbe.

 

Az ingatlan részben alápincézett, a kertben a 10 m2-es tároló mellett kerti mosdót is találunk.

A házat tulajdonosai folyamatosan csinosítgatják, újítják,  A réig ablakok helyére új, hőszigetelt műanyag ablakok kerültek , valamint új bejárati ajtó került beszerelésre.

 

A lakás melegét konvektorok adják, a melegvizet villanybojler biztosítja.

 

Az ingatlan csendes, forgalomtól mentes utcában fekszik, a szomszédok kedves emberek.

Elhelyezkedése kedvező, a Bükk és a belváros is egyforma távra található, de a közelben elérhető minden, ami a mindennapi kényelmünket szolgálja: élelmiszerüzlet, posta, bank, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő, stb…Közlekedés szempontjából szintén nagyon jó választás, hiszen pár perc sétára található a busz és a villamosmegálló is.

 

Amennyiben szeretne kertkapcsolatos társasházi lakásban élni, hívjon, csapjon le rá.

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat