125.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó családi ház Szilvásváradon, fantasztikus lehetőségekkel! (Hivatkozási szám: 3359)

3348 Szilvásvárad, +36 30 474-0685
 • alapterület: 170
 • telek mérete: 652
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • kandalló
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Szilvásvárad Magyarország egyik legkedveltebb turista és üdülő központja. Eger közelében helyezkedik el. Itt található a Szalajka-völgy, a Bükk-vidék egyik legszebb, a kirándulók számára egyik legjobban kiépített része. A völgyben erdei vasút közlekedik, de található itt vadaskert is. A Szalajka-patakban él vadon a sebes pisztráng. A völgy éttermeiben, fenséges és ellenállhatatlan ízekben készítik el a betérő vendégek számára. De itt „lakik” a világhírű Lipicai Ménes egy része is, illetve még az országszerte ismert  Fátyol-vízesés is itt látható!

 

Ebben a miliőben vált eladóvá egy egyedi építésű, belső kialakítású és berendezésű családi ház, 652 nm-es telken, rengeteg lehetőséggel.

 

Kiknek ajánlom?

Nagycsaládosoknak, többgenerációs családnak, vállalkozóknak és befektetőknek.

 

Miért?

A ház egy 652 nm-es telken helyezkedik el. A 2005-ben épült ingatlan olyan benyomását kelt, mintha csak pár éve készült volna el. A földszintes épület kivitelezését, egyértelműen a minőségi anyagfelhasználás jellemzi.

 

A családi ház egy 170 nm lakórészből áll. A lakóház belső kialakítása teljes mértékben egyedi, berendezése pedig rusztikus jegyeket hordoz. Hatalmas terek jellemzik a konyha, az étkező és a nappali részét az épületnek. Ezt érezzük a széles közlekedők kialakításában is. 

Az étkezőből és a nagy hálószobából egy hatalmas teraszra léphetünk ki, amely tavasztól-őszig a lakók kedvenc tartózkodási helyéve lép(het) elő.

Az épületben helyezkedik még el egy 30 nm-es garázs is.

Az alagsorban wellness részleg kialakítására alkalmas helyiséget hoztak létre, az ehhez szükséges kiállásokkal. Ezenkívül egy borospincét és egy mosókonyhát is kiépítettek itt.

Így az egész ingatlan területe 340 nm.

Fontos még megjegyezni, hogy a tetőtér három szoba kiépítését tesz még lehetővé. Az ehhez szüksége csonkok már kiépítésre kerültek.

A telek túlsó végén a főutcára nyílva egy régi és már évek óta nem lakott ház látható. Erre a közelmúltban, nyolc apartmanra készült koncepció terv, amire az építési hatóság elvi hozzájárulást már megadta!

 

Gyakorlatilag ez, illetve a főépület, egy szószerinti aranybánya lehetőségét rejti magában. Az ebben rejlő lehetőségeknek csak a vállalkozók és a befektetők fantáziája szabhat határt.

 

Engem a házból sugárzó masszív erő és a lehetőségek sokasága ragadott magával.

 

Ha Önnek is megtetszett ez a nagyszerű hangulatú otthon és szintén látja benne a potenciált, akkor ne habozzon, keressen minél előbb! Sokan így fogják gondolni!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Fekete Mátyás
 • +36 30 474-xxxx Megmutat