44.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó családi ház Szombathely belvárosához közel! (Hivatkozási szám: 2531)

9700 Szombathely, Belváros +36 30 416-8387
  • alapterület: 90
  • telek mérete: 495
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Tisztelt Családiház Kereső! Ha egy jó ár-érték arányú, akár befektetésnek, bérbeadásra, de saját használatra is kiválóan alkalmas, három szobás, szuterénes, belváros közeli házat keres, amely akár vállalkozásra is alkalmas, akkor ne is keressen tovább!

Ez az ingatlan jó állapotú, kis költséggel akár gyorsan kiadhatóvá tehető, kicsit nagyobb ráfordítással pedig kényelmes, hangulatos családi fészek válhat belőle. Tökéletes választás cégek, kisebb családok, fiatal párok, kisgyermekesek számára is. Méreténél fogva befektetésnek is ideális, hiszen az alacsony fenntartási költségű, közepes méretű házak mindig könnyebben értékesíthetők, illetve gyorsan bérbeadhatók.

 

Néhány kényelmes lépcsőfokon fellépve jutunk az üvegezett előtérbe, ahol jelenleg egy hat személyes étkezőasztal kapott helyet. Balra fordulva, a bejáraton belépve, a közlekedőből jobbra nyílik a mellékhelység és a lejárat a szuterénes részbe, valamint a kamra és a feljárat a padlásra. A szuterénben egy különálló lakrész lett kialakítva, illetve itt található a fürdőszoba is. Egyenesen tovább az étkezőbe, balra pedig a kisebbik szobába jutunk. Az étkezővel egy légtérben található a praktikus kialakítású konyha. Szintén az étkezőből nyílik a nappali is. A konyhából és az étkezőből is a jól hőszigetelő műanyag ablakokon kitekintve élvezhetjük a gyönyörű kert látványát. Szép időben kiülhet kávézni, olvasni a melléképület melletti lugas alá, ami egy-egy baráti beszélgetésre is kiválóan alkalmas. Nekem az ingatlanban ez a nagyszerű adottságú kert és az elhelyezkedése tetszik a legjobban.

 

A ház küső és belső állapotát tekintve is jó állapotú, ősfás kerttel körbevett, a belvárostól néhány száz méterre fekszik. A kertben egy ásott, bő vizű kút segítségével a dús növényzet öntözése könnyen és költséghatékonyan megoldható, a 20 négyzetméteres melléképületben jól elhelyezhetjük a kertészkedéshez szükséges eszközöket.

Elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy gépkocsi használata nélkül is minden beszerezhető és elintézhető legyen, amire a mindennapokban szükség lehet, ugyanakkor autónkat a telken belül, zárt kapu mögött tudjuk leparkolni. Kisgyermekes családok az 50 méteren belül lévő bölcsödét, óvodát és általános iskolát fogják nagyra értékelni.

 

Ha Ön is lát benne lehetőséget, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet! 

 

Finta András
  • +36 30 179-xxxx Megmutat