46.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó Eger belvárosához közel, hangulatos utcában egy kétgenerációs, felújítandó családi ház! (Hivatkozási szám: 2158)

3300 Eger, Belváros +36 30 161-2102
  • alapterület: 134
  • telek mérete: 227
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 2
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagycsaládosok figyelem!

 

Eladó Eger belvárosához közel egy kétgenerációs, felújítandó családi ház!

 

Amennyiben szeretne családjával Eger belvárosában, de nem a nyüzsgő városban élni, akkor ez az ingatlan kiváló választás! Belváros, de mégsem.

 

A kellemes hangulatú utcába beérve máris a csodálatos ingatlan fogadja, ahol a parkolással sem kell törődnie, a távirányítóval nyitható kapun keresztül, tehát még az autóból sem kell kiszállni, rögtön egy fedett garázsba ér. Ha éppen nagybevásárlásból jött, akár már ott a garázsban szeparálhatja azokat a dolgokat, amiket későbbre tartogat és hűvös helyet igényelnek, olyat, mint például a pince, ugyanis onnan nyílik a pincelejáró. Ezt sem lehet szó nélkül hagyni, nem egy átlagos kis pince, 3 külön helyiséggel rendelkezik, amit kedvére tele lehet pakolni minden jóval, az udvaron és a házban ezáltal semmi nem fogja foglalni a helyet. Méghozzá, például a gázkazánnak is van itt helye, tehát az sem fogja elrontani a képet szép fürdőszobájában.

Visszatérve az autóra, ha vendégei érkeznek, vagy akár több autóval rendelkezik, legalább 3 db elfér a garázsban és a garázs előtt elhelyezkedő udvaron.

 

Az alapból rendezett udvart díszítheti tovább kedvére virágokkal, és kialakíthat nyársalót, grillezőt. Nyári estéken, délutánokon milyen jó program is a családdal egy kis bográcsozás, a vacsora elfogyasztása után pedig a gyerekek a parázson megsüthetik a mályvacukrot desszertnek, ezzel örömet szerezve nekik, hogy tüzeskedhetnek picit. Visszagondolva, én mindig azt a részt vártam a legjobban gyerekként.

 

Mint ahogy már említettem, ez a ház kétgenerációs. A bejárati ajtón át hosszú lépcsőfeljáróról jut az egyik, tovább haladva a másik szintre, melyek szintén külön bejárati ajtóval rendelkeznek. Voltaképp egy lépcsőházról beszélünk. Kiváló tulajdonsága, hogy telis-tele van ablakokkal, így a villanyokat estig szinte nem is kell használnia. 

Az első szinten egyből az amerikai konyhás nappaliba csöppen, melyet rengeteg módon be lehet rendezni, csak a képzelet szabhat határt.

A saját bejárati ajtóból fel is tűnhet a szemben található tágas, fénnyel teli szoba, melyet közvetlen mellette egy másik hasonló követ.

 

Mindezeket megkoronázva a wc és a fürdőszoba külön helyiségben van, valamint nem csak egy, hanem kétféle fürdési mód közül is választhat, ugyanis a zuhanyzónak és a kádnak is van helye.

 

A lépcsőházból a második szintre szintén külön ajtón át juthat be, ahol a gyönyörű, fantasztikus kialakítású amerikai konyhás nappali várja. Itt az ablakból kinézve még látható is az Egri vár, melyet akár a főzés közbeni szusszanásnyi időben a kávéját kortyolgatva megcsodálhat.

 

A közlekedőn át vezet az út az egyik szobába, ahol a gyerekek el is foglalhatják saját szobájukat. A folyosó végén pedig a másik, ahol a felnőttek térhetnek nyugovóra a nap végén. A szobák pedig közrefogják az ugyancsak külön helyiségben található wc-t és fürdőszobát. A pakolással nem lesz gondja, mindenhol elég hely van ahhoz, hogy semmi se legyen szem előtt és útban.

 

Mivel kétgenerációs, így lent is, fent is ki van alakítva külön konyha, fürdőszoba, wc, arra is van lehetőség, hogy kiadja bérbe az egyik szintet. Két család zavartalanul élhet a külön bejáratoknak köszönhetően egymás mellett.

 

Az ingatlan páratlan helyen van, az iskolák, óvoda, valamint a tömegközlekedés szempontjából is.

A belvárosnak köszönhetően minden elérhető közelségben van akár gyalog is.

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!

 

Hívjon, jöjjön, nézze meg, szeressen bele, vegye meg!

Videó az ingatlanról

Hlavács-Kis Dóra
  • +36 30 161-xxxx Megmutat