90.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

ELADÓ Eger külvárosában lévő filmbeli családi ház! (Hivatkozási szám: 2781)

3300 Eger, Bervai lakótelep +36 30 161-2102
 • alapterület: 120
 • telek mérete: 870
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • cserépkályha-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Családosoknak, vagy éppen családot tervezőknek kiváló választás ez a gyönyörű, 4 szobás ingatlan!

Az utcába beérve egy hangulatos kertváros tárul elénk, amiről egy híres sorozat jut az eszembe és az az élet, ahogy ott élnek a Született Feleségek, ami pedig valljuk be, valamelyest minden nő vágya.

Az egyik kapu felől autójával, vagy autójukkal a garázsba, illetve a feljáróra tudnak beállni, mellette pedig máris a bejárati ajtó található. Esős napokon, nagy bevásárlás után nem is kell körbe mennie, a garázsból közvetlenül közlekedhet a házba.

Belépés után rögtön egy hosszú folyosó tárul Ön elé, ahol a beépített szekrényekbe bármit el tud pakolni szem elől. Külön praktikus megoldás, hogy a bojler, a kazán, valamint a padlófűtéshez tartozó dolgok ide vannak elrejtve. A folyosó jobb oldalán a fent említett garázsajtó található.

Ha tovább megy egyenesen, szembe is tűnik a fényárban úszó nappali, melyet óriási ablakok vesznek körbe, ahonnan egy nyári reggelen ki is tud menni a tágas teraszra elfogyasztani kávéját a madárcsicsergésben.

A nappali előtt, a konyhában pedig készítheti a sok-sok finomságot a család többi tagjának.

A garázsajtóval egyvonalban egy másik folyosóról pedig a három kényelmes méretű szobába és a káddal, valamint zuhanyzóval egyaránt felszerelt fürdőszobába juthat, amely a wc-től elszeparálva, külön helységben lett kialakítva.

Az egyik szoba kiváló hálószobának, a másik lehet akár vendégszoba, vagy dolgozószoba, a harmadik pedig a gyermeke saját kis birodalma.

Mivel kertes ház, elengedhetetlen a hatalmas, zöld udvar, ahol kiélheti kertészeti szenvedélyét, ahol megtermesztheti saját zöldségeit, fűszernövényeit is, ami nagyon jól fog jönni mondjuk a kinti sütögetésekhez, vagy a reggelihez a frissen leszedett paradicsom. Nem utolsó sorban a gyermekével óriási focimeccseket tud rendezni, vagy a szeretett házőrzővel játszani.

Bármennyire is hihetetlen, a cserépkályhának köszönhetően, melyre egy nap csak kétszer kell fát rakni, és ami felfűti közel az egész házat, a havi fűtés csupán csak 12 ezer Ft-ra jön ki, ami valljuk be, elég csábító.

Ide tényleg már csak költözni kell az ingatlan hibátlan állapotának köszönhetően!

Ha Önnek is annyira tetszik ez a tökéletes ház, mint nekem, csapjon le rá!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!

Hívjon, jöjjön, nézze meg, szeressen bele, vegye meg!

 

Hlavács-Kis Dóra
 • +36 30 161-xxxx Megmutat