83.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó egy balassagyarmati „három az egyben” családi ház számos lehetőséggel! (Hivatkozási szám: 2778)

2660 Balassagyarmat, +36 30 439-8211
  • alapterület: 240
  • telek mérete: 715
  • szobaszám: 10
  • félszoba: 3
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt az ingatlant olyan egyéni vállalkozóknak ajánlom elsősorban, akik szép nagy családi házban szeretnének lakni és egyben a munkájukat is eltudják végezni egy ajtóval odébb. Továbbá befektetőknek is igen hasznos lehet, hiszen ez a nagy ingatlan két lakrészből és egy üzlethelyiségből áll, valamint két generáció együttélésére is alkalmas.

A ház elhelyezkedése rendkívül kedvező, mert a belváros szívében található. Gyalogosan minden elérhető, ami szükséges a mindennapokhoz. A művelődési központ, posta, élelmiszer- és ruházati boltok, bankok, gimnázium, általános iskola, a piac, sportlétesítmények és éttermek csak pár percre helyezkednek el.

Az egyik lakás az alsószinten helyezkedik el, a másik a tetőtérben. A jelenlegi tulajdonos az alsó szinten lakik, melyet egy ajtó választ el az üzlethelyiségtől. A tetőtéri lakáshoz külön bejárat tartozik.

A földszinti lakáshoz tartozik egy konyha-étkező és spejz, egy nappali, egy közlekedő-előszoba, fürdő, WC, három szoba, egy nyitott és egy fedett erkély ill. pince. Az egyik szoba a tetőtérben helyezkedik el és innét jutunk ki a nyitott teraszra.

A tetőtéri lakásnak külön bejárata van, itt három szoba, egy konyha-étkező és fürdőszoba található.

Az üzlethelyiség három helyiségből (kettő a földszinten és egy az emeleten) és egy mosdóból áll. Ez elég széleskörű tevékenységekre használható, pl. fodrászat, kozmetika, műkörmös, masszázs szalon, vagy akár irodának is kiváló. Nagy kirakati ablaka az utcára néz. Igény szerint akár egy harmadik lakássá is átalakítható ez az üzlethelyiség.

Az ingatlan 2 éve teljes felújításon esett át, a teljes villany- és vízvezeték hálózat ki lett cserélve, valamint új gázkazán biztosítja a fűtést radiátorok segítségével.

Az udvarban egy 15 m2-es garázs található.

A teljes ingatlan hasznos alapterületének felosztása:

Lakás I: 142 m²

Lakás II: 50m m²

Üzlethelyiség: 48 m²

Garázs: 15 m²

 

Balassagyarmat Budapesttől 80 km-re helyezkedik el Nógrád megyében, a 22-es főútvonalon. A magyar-szlovák határ a város szélén található az Ipoly mentén. A környék számos kirándulási lehetőséget biztosít az idősebb és a fiatalabb generáció részére egyaránt. A legközelebbi a Nyírjesi tavak, amelyek mindössze 3 km-re helyezkednek el a várostól, illetve a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark.

 

Ha lát benne fantáziát, vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gréczi Péter
  • +3630439xxxx Megmutat