72.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó egy új építésű, kiváló műszaki tartalommal rendelkező 3 szoba + nappalis ikerházrész Győrújfalu központi részén (Hivatkozási szám: 3372)

9171 Győrújfalu, +36 20 244-6776
  • alapterület: 102
  • telek mérete: 426
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • hőszivattyú fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Azok számára ajánlom ezt a házat, akiknek a vidéki hangulat mellett az is fontos, hogy Győrhöz közel éljenek egy korszerű, igazán energiatakarékos házban.

 

Miért lesz Önnek és családjának jó itt lakni? Mert a tervező és a kivitelezők komoly figyelmet szenteltek a minőségi alapanyagoknak és a kivitelezés magas minőségének, így Önnek már nem kell arra figyelmet fordítania, hogy mennyibe is kerül majd a fűtés és a ház egyéb költségei!

Hiszen a hőszivattyús fűtési-hűtési rendszer, a Porotherm 30 klíma okostégla falazat, az aljzat-, a homlokzat- és a födém szigetelés a 3 rétegű melegperemes nyílászárókkal együtt rendkívül takarékossá teszik a fenntartását.

A házban minden helyiségben padlófűtés van kiépítve és Fancoil hűtő-fűtő radiátoroknak a beszerelése elő van készítve.

 

A részben fedett teraszra kiülve élvezheti a vidéki táj nyugalmát és relaxálhat majd, vagy vidám családi és/vagy baráti összejöveteleket tarthatnak itt, mivel akkora nagy ez a terasz, hogy akár 10-15 embert is kényelmesen le tud ültetni rajta. A ház előtt előkertet vagy akár 2 gépkocsi számára elegendő kocsibeállót alakíthat ki. A két épület közötti tárolóban pedig elférnek majd a kerti szerszámok vagy bármi más, amiket nem az épületben szeretne tárolni.

 

Amennyiben a későbbiekben napelemrendszert is ki akar építeni a házhoz, akkor azt is könnyedén meg tudja majd oldani, hiszen már most megtörtént ennek előkészítése egy 3 fázisú (3*16A) ad-vesz villanyórával.

 

Én azt szeretem ebben a házban, hogy szép, kényelmes és magas műszaki követelményeknek megfelelő.

 

Ha Győrújfalu központi részén, egy ilyen házban szeretne lakni, ne tétovázzon, hiszen megannyi más családot is érdekel ez az ingatlan! Hívjon, hogy időpontot egyeztessünk, hogy megnézhesse és megvásárolja!

 

Ha a lakásvásárláshoz hitelre van szüksége, profi hitelügyintézőnk – akinek 12 bankkal van szerződése és az ügyfelek felé szolgáltatása díjmentes – a legjobb megoldást fogja megtalálni Önnek!

Koczkás József
  • +36 20 244-xxxx Megmutat