27.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó épitési telek engedélyezett tervvel (Hivatkozási szám: 3721)

3521 Miskolc, Szirma +36 70 454-9294
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1404
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Miskolc egyik legkedveltebb kertvárosi övezetében, Szirmán, csendes, kulturált utcában található ez a délkeleti fekvésű építési telek, mely ideális lehet azoknak, akik eltávolodnának a város nyüzsgésétől, de mégse szeretnének vidékre költözni. Tökéletes választás fiatal pároknak, akik itt tervezik jövőjüket, családoknak, akik a társasházat elhagynák, hogy kertes házban éljenek, befektetőknek, akik tovább értékesítésre terveznek. A kedves szomszédok garanciát jelentenek a jó légkörre és a könnyű beilleszkedésre.

 

A telekre elkészült, engedélyezett építési engedély van, amely hatalmas előnyt jelent azok számára, akik még idén szeretnék igénybe venni az állami támogatásokat, kedvezményeket (, pl. CSOK), de nem kész házat szeretnének venni, hanem saját maguk szeretnék kialakítani leendő otthonukat.

A telek területe 1404 m2, sík, szabályos téglalap alakú. Utcafronti szélessége: 18 méter, közműveket tekintve víz- és gáz bevezetésről jelenlegi tulajdonosai már gondoskodtak, a villanyvezeték és csatornahálózat az utcában található.

 

A kertvárosias lakóövezetekben az épület megengedett legnagyobb épület- és homlokzati magasság: 5 m.

A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 30%

Beépítési mód: oldalhatáron álló

A kialakítható legkisebb zöldfelület mértéke: 50%

 

Környezete hangulatos, szép házakkal, minimális autó forgalommal, ide csak az itt lakók járnak. Lokáció szempontjából külön pozitívum, hogy a telek Szirma legmagasabb pontján helyezkedik el, igy a jövőbeli tulajdonosnak a belvíztől nem kell tartania.

 

A közlekedés remek, pár perces távolságra van, buszmegálló, bölcsőde, óvoda, iskola. Gyorsan elérhető Miskolc központja.

 

A hirdetésben megjelölt ár a telek értékére vonatkozik, engedélyezett tervekkel együtt: 32.200.000 Ft

 

Ha ilyen helyen képzeli el jövőjét, akkor ez a telek Önre vár.

Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Kedvező hitellehetőség igénybe vétele esetén, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat