3.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó építési telek távol az utca zajától! (Hivatkozási szám: 3116)

8973 Csesztreg, +36 30 267-6032
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 853
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1

INGATLAN LEÍRÁSA

Igazán védett helyen szeretne építkezni, távol az utcán elhaladó járművek zajától? Örülne, ha valóban nyugodtan pihenhetne az udvarán? Esetleg csupán kertészkedésre, gyümölcsfák nevelésére, állattartásra szeretné használni a telkét? Akkor ez az ingatlan Önre vár!

 

Ez az építési telek két egymás mögötti telek közé ékelődik be, egy kis közön keresztül lehet megközelíteni az egyik utca felől. Előnye, hogy csendesebb, zártabb, intimebb, nem látnak be az utcáról. Mivel közbeékelt telek, minden oldalról hátsókertek veszik körül. A nyugalom tehát garantált.

 

A telken korábban egy családi ház állt, amit elbontottak, s a bontási maradványok most egy nagy kupacban állnak a telken. A halomból rengeteg használható darab kinyerhető még. Hátrébb egy tyúkól, egy pajta és egy garázs található. A telek éke egy hatalmas diófa. 

 

Tekintve, hogy a teleknek és a szomszédos, 1556 m2-es területnek ugyanaz a tulajdonosa (melyen egy jó állapotú, 160 m2-es családi ház helyezkedik el), s ez a szomszédos ingatlan szintén eladó, együtt megvásárolva az ingatlanokat egy komoly gazdaság hozható létre.

 

Csesztreg az Őrség, a Göcsej és a Hetés találkozásánál fekszik. Szelíd síkságok és felfedezésre hívó dombok, erdők váltakoznak. Bármerre is hagyjuk el a falut, nem fogunk csalódni. Varázslatosabbnál varázslatosabb kirándulóhelyek váltják egymást, akár gyalog, akár kerékpárral vágunk neki az útnak. A községtől néhány kilométer Szlovénia, de háromnegyed órán belül gépkocsival elérhető a horvát és az osztrák határ is.

Csesztregen a mindennapi élethez az összes intézmény megtalálható: mini bölcsőde, óvoda, általános iskola, háziorvosi és fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, család- és gyermekjóléti szolgálat, gyógyszertár, körzeti megbízotti iroda. A közügyeket a lakók helyben intézhetik, Csesztreg ugyanis egy 10 település által fenntartott közös önkormányzati hivatal székhelye.

A település rendezvényeivel valamennyi korosztályt odaadással szolgálja, egész évben találhat a lakosság apraja-nagyja csábító programokat, kisgyerekektől az idősekig. Egyedülálló közösségi színtér a horgásztóként és strandként egyaránt funkcionáló tó a falu határában. A tó nyugati partja és a Sportcentrum közt parkosított gyepterület fekszik, ahol padok és asztalok, valamint kialakított tűzrakóhely található. Van itt egy megfelelő színvonalú vizesblokk is, amit a horgászok és fürdőzők egyaránt használhatnak. Az épületek mellett két futballpálya, kézilabdapálya, strandröplabda pálya kínálta lehetőségek feledtetik az ide látogatókkal a mindennapi gondokat.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló befektetési lehetőség, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat