8.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó építési telek Zalaegerszeg kertvárosias lakóövezetében! (Hivatkozási szám: 3248)

8900 Zalaegerszeg, Andráshida +36 30 267-6032
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1042
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez, a látványosan fejlődő környéken fekvő építési telek szuper helyen, Zalaegerszeg-Andráshida városrészében található. Autóval pár perc alatt bent lehetünk a belvárosban, s közben mégis élvezhetjük a falusi élet csendjét. Ideális választás kisgyermekes családoknak, aki szeretnék, ha a lurkók nyugodt környezetben, de mégis a belváros közelségében nőnének fel. A szennyvízcsonk a telken belül található, a többi közmű a telekhatáron fut.

 

Andráshida régebben önálló falu volt, csak 1969-ben csatolták Zalaegerszeghez. Ennek köszönhetően minden infrastruktúra rendelkezésre áll, de mégis megőrizte családi házas jellegét, ami egyet jelent a csenddel, nyugalommal, a közvetlen és barátságos szomszédokkal. Andráshida Zalaegerszegen belüli rangját jelöli, hogy csatolt települések közül, Csácsbozsokon kívül, itt maradt meg egyedül a régi általános iskola, az Öveges József ÁMK, amely egyben óvodaként is üzemel.

A Zalaegerszeg Megyei Jogú Város építési szabályzatáról szóló 25/2016. (II. 7.) önkormányzati rendelet értelmében az ingatlan kertvárosias lakóövezet besorolású (Lke-6).

A kertvárosias lakóövezet laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, elsősorban lakó rendeltetésű épületek elhelyezésére szolgál. Az övezetek területén a főépítmény megléte esetén, vagy főépítmény építésével egyidejűleg a telken elhelyezhetők az épületek rendeltetését kiszolgáló másodlagos rendeltetésű épületek is.

A kertvárosias lakóövezetekben elhelyezhető továbbá:

az előkert építési hely előtti területén az OTÉK szerint elhelyezhető melléképítményeken túl gépjárműtárolás számára nyitott, lábon álló, egy, legfeljebb 30 m2 vetületi alapterülettel rendelkező tető, mely építmény legmagasabb pontja a telek csatlakozó közterületi szakaszának átlag magasságához képest 3 m-nél nagyobb nem lehet

az előkert területén terepszint alatti építmény.

A kertvárosias lakóövezetekben a másodlagos rendeltetésű épület megengedett legnagyobb épület- és homlokzatmagassága: 3,5 m.

A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 30%.

 

Beépítési mód: szabadon álló

 

A megengedett legnagyobb beépítési magasságok:

homlokzatmagasság: 6,5 m

épületmagasság: 5 m

 

Az oldalkert megengedett legkisebb mértéke: 2,5 m

 

A kialakítható legkisebb zöldfelület mértéke: 50%

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőségeket rejtő, befektetésnek is tökéletes telek, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat