49.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó ez a meseszép panorámával rendelkező, 100 m2 alapterületű, igényesen bebútorozott családi ház, amely egy 2170 m2-es telken található, Eszteregnye-Obornak településen (Hivatkozási szám: 3750)

8882 Eszteregnye, Obomak +36 20 519-8706
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 2179
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
  • HH Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Amennyiben megunta a város zaját, természetközeli életre vágyik, vagy önellátó gazdálkodást szeretne folytatni, esetleg befektetésre gondol, akkor jó hírem van: megtalálta az Önnek való ingatlant!

 

Eladóvá vált ez a meseszép panorámával rendelkező, 100 m2 alapterületű, igényesen bebútorozott családi ház, amely egy 2170 m2-es telken található, Obornak településen.

 

A ház fantasztikus kilátású loggiával rendelkezik, amelyről egy tágas és világos nappaliba lépünk. Innen nyílik két szoba, egy fürdőszoba wc-vel, valamint egy konyha, a hozzá tartozó kamrával. A ház alatt több részre osztott pince lett kialakítva, ahol a gravitációs fűtés lelke, egy fatüzelésű kazán is van, amely új radiátorokkal együtt gondoskodik a ház melegéről. Az ablakok cseréje a közelmúltban megtörtént. A meleg vizet villanybojler biztosítja, csatorna híján a szennyvíz ülepítőbe folyik.

 

Miért jó választás ez a családi ház? Egyrészt mert nyugati tájolású, világos. Gondozott kerttel, gyümölcsössel rendelkezik. A terület nagysága igény szerint bővíthető még egy 1000 m2-es földdel, így önellátó gazdálkodásra is alkalmas. Állattartáshoz ólak és különböző gazdasági épületek is rendelkezésre állnak.

A jelenlegi tulajdonos előrelátásának köszönhetően nagy mennyiségű vadonatúj tetőcserép és kb. 10 m3 jó minőségű tűzifa is a vásárló tulajdonába kerül.

 

Tömegközlekedés 1 percre, óvoda, posta, közért autóval 5 percre, a 7-es főút és az M7-es autópálya 6 km-re található, amely segítségével Nagykanizsa gyorsan elérhető. Másik irányba 25 km-re Horvátországba, 28 km-re pedig Szlovéniába juthatunk.

 

Nekem különösen azért tetszik, mert egy igényesen bútorozott, kulcsrakész házat vehetek meg, rendkívül csendes, fákkal körülvett völgyben, a Mántai-patak partján, természetvédelmi területen.

 

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, ne habozzon, hívjon! Ilyen ingatlan ritkán található a piacon, ezért hamar el is kel!

Ha hitelre szeretne vásárolni, akkor tudok ajánlani egy megbízható hitelügyintézőt, akinek segítségével 12 bank ajánlatából választható ki az Ön számára megfelelő konstrukció.

Videó az ingatlanról

Németh Gábor
  • +36 20 519-xxxx Megmutat