105.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó fedett kerthelységgel, parkolóval rendelkező, bútorozott és gépesített étterem Zámolyon! (Hivatkozási szám: 1366)

8081 Zámoly, +36 30 178-8335
 • alapterület: 124
 • telek mérete: 2430
 • szobaszám: 0
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • vályog falazat
 • cserépkályha fűtésű
 • gázkazán-fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Vállalkozók figyelmébe ajánlom ezt a barátságosan, kényelmesen kialakított, napfényes éttermet Zámolyon, nagyon jó elhelyezkedéssel! A vendéglátóhelynek fix vevőköre van, kiváló forgalmat bonyolít, ráadásul van az udvaron parkolási lehetőség, amit eredetileg az ételszállításra való járműveknek alakítottak ki a jelenlegi tulajdonosok. Az ingatlan 2 terasszal rendelkezik és a külső teraszos, szintén fedett részen van egy külön látványfőzésre alkalmas kőgrill/kemence rész, ami nagyon hangulatossá teszi a kinti étkezést. Az ingatlan hangulatos udvarral rendelkezik, mind a kettő teraszos rész fedett, biztosítva ezzel az esős időben történő vendégek kinti elhelyezését. Az étterem belső része szintén nagyon szép, autentikus: cserépkályha, tömör fa bútorok, tégla és kő-hatású falak által biztosítva van az otthonos hangulat. Itt egy hatalmas tv is helyet kapott, így sportközvetítésekhez kötött rendezvények bonyolítására is tökéletesen alkalmas az étterem. A pultrész az étkezővel van egy helyiségben felpolcozva, profi kialakítással, az egész polcrészes fal tükörrel van felszerelve és egy mosogató is van a bárpultnál. Külön van mosogatórész a szennyes edényeknek, külön van lehetőség a zöldségek előkészítéséhez. A konyha rendelkezik egy nagyon jó elszívó berendezéssel és klímával is fel van szerelve. Az étterem teljesen felszerelt, van egy személyzeti öltöző, amiben van egy személyzeti mosdó is és ebben a helyiségben található a kazán is. A gázzal való fűtést ritkán kell alkalmazni, mert a cserépkályha nagyon praktikusan betölti ezt a szerepet és még csak nem is kell sok fa hozzá. Sok tárolóhelységgel rendelkezik az étterem, de mivel közelben van egy nagy bevásárlóközpont így eléggé könnyen és gyorsan hozzá lehet jutni bármely alapanyaghoz, ha az kifogyóban van. Az ingatlan felújított állapotú, így az új tulajdonosnak erre már nem lesz gondja. Fontos megemlíteni, hogy van 2 nagyobb helyiség is, amik közül az egyiket ki lehet alakítani akár cukrászdának, vagy egyéb hasonló kiegészítő üzlethelyiségnek, a másik pedig használható pl. további tárolónak, ha rendezvények bonyolítása során több kellék tárolására lenne szükség. Az étterem nagyon sok kiszállítással foglalkozik, mert még mindig üzemel, de a beülős vendégek száma is meghatározó. Riasztóval és kamerával felszerelt az épület. A nyári időszakban szintén sokan látogatják az éttermet, ugyanis a legtöbb embernek ilyenkor útba esik a Balaton felé menet, és a hírneve is páratlan.

Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.

Benő Lóránd
 • +36 30 178-xxxx Megmutat