37.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó Fehérvárcsurgón egy igényesen kialakított, kétszintes családi ház a horgásztó közvetlen közelében! (Hivatkozási szám: 1423)

8052 Fehérvárcsurgó, +36 30 178-8335
  • alapterület: 60
  • telek mérete: 1000
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • cserépkályha fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladó Fehérvárcsurgón egy kétszintes családi ház, mely jelenleg felújítás alatt áll. Az ingatlan udvaráról közvetlenül a tóhoz jutunk, a ház csodálatos kilátással rendelkezik. Ez a ház tökéletes választás annak, aki nyugalomra vágyik, csendes és békés helyen szeretne pihenni, netán horgász, befektető. De saját részre is jó szívvel ajánlom! A ház földszinti részét egy cserépkályha díszíti és melegíti fel, külön wc és fürdővel rendelkezik, valamint az alsó részén található még a nagyon szép állapotú konyha + étkező, ahol elektromos főzőlap áll rendelkezésre. Ezen kívül van még egy hálószoba is,  mely rendelkezik egy beépítetlen terasszal. A háznak a tetőszerkezete 2 éve lett teljesen felújítva, az emeleti rész kintről közelíthető meg, viszont még befejezetlen. Jó hír, hogy a tulaj minden már megvásárolt, szükséges alapanyagot a vevő rendelkezésére bocsájt, hogy gördülékenyen tudja folytatni a felújítást. A telken található egy nagyon praktikus kis faház is, ami külön villanyórára van kötve. Ez a házikó tökéletes tárolásra, például egy komplett horgászfelszerelés elfér benne és ezen felül még sok más is. A faház tetszés szerint lakrésznek is kialakítható. A pincében található a kazán. Az udvaron térkő borítású út és parkoló rész található, ezzel még komfortosabbá téve a kint töltött időt, vagy a járművekkel való közlekedést.

Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.

Benő Lóránd
  • +36 30 178-xxxx Megmutat