38.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó földszinti lakás saját kerttel és garázzsal (Hivatkozási szám: 3981)

3525 Miskolc, Nemzetőr Bulgárföld +36 70 454-9294
 • alapterület: 59
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 1
 • emelet: Földszint
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • padló-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a Nemzetőr utcában található, 59 nm-es, földszinti lakást elsősorban olyan párok és családok figyelmébe ajánlom, akik szeretnének beköltözni egy olyan otthonba, ahova már csak a bőröndöt kell behúzni, hiszen jelenlegi tulajdonosa minden igényt kielégítő, teljes körű felújítást végzett 2020-ban.

A 3 lakásos társasházban lévő otthon saját garázzsal, fedett beállóval, füvesített udvarban található szalonnasütővel és kerti bútorokkal eladó. Igy egy családi ház minden előnye élvezhető ebben a tipp-topp lakásban.

 

Kicserélték a teljes villany- és vízvezeték rendszert, felújították az ingatlan teljes belső szerkezetét, mindenből a legmagasabb minőséget használva. A régi ablakok helyére műanyag, hőszigetelt nyílászárók kerültek, valamint új, biztonsági ajtó került beépítésre. Ezáltal egy modern, világos, bátran fogalmazhatunk úgy, hogy egy teljesen új, prémium minőségű ingatlan lett kialakítva a régi helyén.

A lakás egészére jellemző az igényesség, a letisztult elegancia. Fiatalos, modern hangulata azonnal magával ragadja azt, aki ide belép.

 

Az ingatlan szobájának ablakai nyugati és déli fekvésűek, olyan utcára néznek, ahol nincsen átmenő autóforgalom, csak az itt lakók hajtanak be, így a csend és nyugalom garantált.

Új arculatot kapott a konyha, mérete ideális, az elosztásnak köszönhetően a tálalás sem lesz gond, hiszen az amerikai nappaliban ez könnyen megoldható, itt a család apraja nagyja együtt töltheti szabadidejét. Amennyiben a háziasszony főzés közben privát szférára vágyna, ez sem gond, hiszen a régebbi kazánház helyén a jelenlegi tulajdonos egy második konyhát is kialakított.

A lakásban 2 külön szoba található, amelyek alkalmasak hálószoba, gyerekszoba, dolgozó szoba kialakítására.

A fürdőszoba is, mely jelenleg zuhanyzós, új arculatot kapott, mindemellett itt padlófűtés lett kialakítva, növelve ezzel a komfortérzetet. Teljes burkolat és szaniter csere történt, elegáns design kialakításával.

 

Hatalmas pozitívum, hogy ehhez a lakáshoz a saját, 10 m2-es pince tartozik, ami igen ritka ezen a környéken, praktikus lehetőség szezonális ingóságok tárolására.

 

A lakás melegéről és a meleg vízről kondenzációs kazán gondoskodik, a kellemes hőérzetet biztosítja a ház teljes szigetelése.

 

Elhelyezkedése kiváló, hiszen pár perces sétával elérhető minden. A környéken található iskola, óvoda, orvosi rendelő és minden olyan szolgáltatás, ami a mindennapi élethez szükségesek, tömegközlekedéssel a gyerekek akár egyedül is eljutnak iskolába.

 

Ha tetszik Önnek ez a fantasztikus lakás, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, 12 bank kedvező ajánlataiból választjuk ki Önnek a legmegfelelőbbet! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat