23.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

ELADÓ Füzesabony központi részén egy kellemes hangulatú, felújítandó kis családi ház! (Hivatkozási szám: 2267)

3390 Füzesabony, Belváros +36 30 161-2102
  • alapterület: 80
  • telek mérete: 1328
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban az idősebb korosztálynak ajánlom ezt a nyugodt hangulatot biztosító házikót. Azoknak, akik már nem akarnak vagy nem bírnak nagyobb házat rendben tartani. Mind tudjuk, akkor derül ki egy házról, hogy milyen nagy, amikor takarítani kell.

 

Az udvar méretének köszönhetően az unokák látogatásuk során nem fognak unatkozni egy percig sem. Nyugodtan focizhatnak, tollasozhatnak anélkül, hogy letaposnák véletlen a virágokat, vagy a veteményt, mivel ezeknek a hátsó kertben van elég hely bőven.

Ha kutyussal érkezne, lehet az nagy- vagy kistestű, szabadon szaladgálhat az udvaron, hogy őrizze a házat.

 

A házba kettő bejáraton keresztül is vezet az út, ha nincs kedve körbe menni akkor az első ajtón belépve rögtön a tágas előszoba fogadja, ahol akár többen is készülődhetnek az indulásra. Az előszobával szemben található a spájz, ahol szintén nem kell aggódnia a hely miatt, mellette pedig a hálószoba, mely több ablakának köszönhetően fényárban úszik egész nap.

Az előszobából az amerikai konyhás nappaliba jut, mely alkalmas vendégek fogadására, kényelmesen meg tud ebédelni egy család bármely ünnep alkalmával.

Visszatérve az unokákra és a nagyinál történő nyaralásra, a ház rendelkezik egy kisebb szobával, melyet be lehet rendezni számukra, hogy otthonosan érezzék magukat.

Ezzel a szobával szemben pedig a fürdőszoba és a wc helyezkedik el, amik külön-külön helyiségben lettek kialakítva.

 

És már el is ért a hátsó bejáratig, ahol egy kisebb tároló és kinti konyha található. Kinti vagy nyári konyha, ki hogyan nevezi, előnyős tud lenni abban az esetben, ha nem akarja elárasztani az egész házat a sütéskor keletkező tömény étel-illattal.

 

Az udvaron pedig még található 2 db tároló is, ezeket ki lehet alakítani akár garázsnak, így az autója védve lesz mindenféle környezeti hatástól.

 

Mivel elég központi helyen van, így a közelben autóbuszmegálló, vasútállomás, kisbolt, ha nagyobb bevásárlásra lenne szükség akkor pedig a Penny 15 percnyi autóútra megtalálható, ezeken felül óvoda, bölcsőde, iskola, bank, és a posta is megközelíthető távolságra van.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy befektetési célra keres hasonló ingatlant, keressen bizalommal!

 

Valamint, ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!

 

Hlavács-Kis Dóra
  • +36 30 161-xxxx Megmutat