30.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

ELADÓ Füzesabony legcsendesebb utcájában egy 3 szobás, kertvárosi hangulatú, felújítandó családi ház! (Hivatkozási szám: 2242)

3390 Füzesabony, Telep +36 30 161-2102
  • alapterület: 120
  • telek mérete: 1310
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Új életet kezdők, családra vágyók figyelem!

 

Eladó Füzesabony – véleményem szerint – legcsendesebb utcájában egy 3 szobás, kertvárosi hangulatú, felújítandó családi ház!

 

Egertől mindössze 20 percnyi autóútra található, Füzesabony egyik zajmentes utcájában bújik meg ez az igazán családias légkört árasztó kertes ház.

 

Már a kapun belépve érezheti az otthon melegét. Rögtön az Ön által ültetett csodaszép virágok fogadhatják, melyek színnel töltik meg udvarát. Autójával nem csak a ház előtti kocsibeállón állhat meg, hanem az udvaron is, sőt a hozzá tartozó garázsba is leparkolhatja kocsiját. Ezáltal nem kell aggódnia, ha többen jönnek vendégségbe, mindenkinek lesz helye autók terén is.

Kivételesen nem muszáj az autója mellett helyet hagyni más dolgoknak a garázsban, erre a célra van még 3 db tároló, az egyik az elkerített részen van, a másik pedig a garázs mellett, ahol a család férfi tagja kiélheti kreativitását, ugyanis kialakítható egy műhelynek is akár. Ez még mindig nem minden, a pincéről ne feledkezzünk meg, ami közvetlen a garázs és az egyik tároló mellett helyezkedik el, tehát egyikhez sem kell messzire menni, ami pakolásnál kifejezetten jó dolog.

Itt aztán gyakorolhatja kertésztudományát, ugyanis nem ér véget a kert a ház mellett, tovább nyúlik egészen a hátsó kerítésig. Alkalmas veteményesnek, gyümölcsfák ültetésére, vagy csak virágoskert kialakítására, akár mindegyik egyszerre, mivel a hatalmas udvar adta lehetőségek tárháza végtelen.

Gondoljuk picit a háziállatokra is! Nem kell félnie, ha nagytestű kutyussal érkezik, vagy bármilyen más házikedvenccel! Az udvar részeként található elkerített udvarrészen bátran helyet adhat nekik.

 

Most már tekintsünk be a házba! Ahogy közelít felé, egyből feltűnik a tágas, fedett terasz. Reggelente felemelő érzés kiülni az első nap sugaraira egy finom kávéval, teával és végig gondolni a napját, este pedig akár meg is vacsorázhat itt a család együtt a naplementében. Amint beáll a rossz idő, akár körbe lehet keríteni és tovább élvezhetik a kintlétet, melegben.

 

A bejárati ajtón belépve akár egy konyha, akár egy nappali fogadhatja, ez csak Önön múlik. Még egyszer hangsúlyozva, mivel felújítandó, úgy alakítja, ahogyan csak szeretné!

Ebből a helyiségből nyílik a spájz a padlásfeljáróval, ahová szintén mindent elpakolhat, amit nem akar szem előtt látni a konyhájában.

 

Innen tovább haladva egy amerikai konyhás kinézetű helyiségbe lyukad ki, tehát akár itt is lehet a konyhája egybekötve a nappalival. Mivel korábban az egyik fele kisebb szoba volt, ami jelenleg meg van nyitva, így akár azt is vissza lehet alakítani mondjuk gyerekszobának, de ez az egész helyiség nappaliként is jól funkcionálhat.

 

Ebből a helyiségből ajtón keresztül egy folyosóra ér, ahonnan nyílik a két nagy szoba és a fürdőszoba, mely egyben van a wc-vel. A folyosó végén szintén van egy bejárati ajtó, így amikor hazaér, nem kell körbe mennie, hogy bejusson a házába, megteheti elől is.

 

Ha valami elfogyott otthon és azonnal szüksége lenne rá, az utca egyik sarkán be is szerezheti a kisboltban, a másik sarkán pedig, ha valamilyen pékáru hiányzik, a pékségben megtalálja, esetleg ha nagyobb bevásárlás szükséges, azt a 7 percnyire lévő Penny-ben megteheti.

A 20 percnyire lévő óvodába menet gyalogosan, vagy kerékpárral kényelmesen el tudnak jutni, miközben a gyermeke gyakorolhatja is a biciklizést.

Valamint, a közelben van még a vasútállomás, gyógyszertár, bank, posta, melyek megkönnyítik mindennapjait.

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!

 

Ha Önnek is annyira tetszik ez a ház, mint nekem, csapjon le rá! Keressen bizalommal!

 

Hívjon, nézze meg, szeressen bele, vegye meg!

Hlavács-Kis Dóra
  • +36 30 161-xxxx Megmutat