44.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó Gyömrő központi részén egy 66 nm-es 2 + 1 félszobás, galériás sorházi lakás! (Hivatkozési szám: 658)

2230,Gyömrő, Klotildtelep +36 30 555-0955
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 100
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • Ár: 44.000.000 Forint

INGATLAN LEÍRÁSA

A fővárostól 30 km-re fekvő Gyömrőn található ez a fantasztikus sorházi lakás. A hagyományos sorházaktól eltérően ez az ingatlan saját elkerített, parkosított udvarral rendelkezik és az ingatlan mellett külön kocsibeálló is található. A jelenlegi tulajdonos kis játszóteret alakított ki a gyermekei számára, így a csemeték a szabadban is élvezhetik a játék örömét, a szülőknek pedig nem kell aggódniuk, hiszen a gyerekek biztonságban szem elött maradnak. Ennek az ingatlannak a belmagassága lehetővé tette, egy állógaléria kialakítását. Itt a használhatóság javulása mellett, a kreativitásnak is nagyobb a tere. Természetesen olyan funkciót ésszerű adni a galériának, amely ritkábban használt. Ideális a háló és a dolgozó magasra helyezése, jelenleg is szobaként használják. A ház éke, az amerikai konyhás nappali, amelyből falépcső vezet a galériára. A fa burkolatokkal ellátott konyhabútor, a színben hozzáillő padlóburkolat és a fa alapzatra épült galéria, valamint a nappali mennyezetén található fa 2:1-ben ventilátor és lámpa, csodás és egyedi atmoszférát teremt. A fa nagyon sokszor visszaköszön, hiszen az ajtók és a szobák mennyezete is ebből az anyagból vannak. A szobák falai friss festésnek örvendenek és míg az egyik fehér, a másik vidám sárga színű. Mindkettő remekül illik a már említett fa anyaghoz és padlóhoz. Nekem annyira tetszik, hogy ha én lennék az új tulajdonos, akkor biztosan így hagynám.
A fürdőszoba és a WC külön térben és szintén nagyon igényesen lett kialakítva. A beépített falipolcokon rengeteg hely biztosított a különböző ápolási cikkek tárolására. A gyerekek elől is megfelelő magasságban helyezkedik el. A ház fűtése két rendszerről is megoldható, mert van cirkó is, illetve van a nappaliban kialakított víz teres kályha, ami külön rendszerről működik.
A fent felsorolt tulajdonságok miatt elsősorban gyermekes családok számára ajánlom, vagy gyermektervezés előtt álló fiatal pároknak is el tudom képzelni. Maga a város is nagyon gyermek – és családbarát, hiszen sok szabadidős, családi kikapcsolódási lehetőséget találunk. Csak, hogy néhányat említsek: állatkert , Tőzeges – tó , Tófürdő, Teleki kastély.
Ha önnek is úgy tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint ahogy nekem, hívjon, nehogy lemaradjon róla!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek a legmegfelelőbbet. Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többlet kiadást.

Hegedűsné Kriszti
  • +36 30 555-xxxx Megmutat