79.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó Győr-Nádorváros családiházas övezetében egy belső kétszintes felújított téglalakás! (Hivatkozási szám: 2616)

9024 Győr, Liezen-Mayer u. Nádorváros +36 70 940-9557
  • alapterület: 105
  • telek mérete: 200
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladóvá vált családi házas övezetben ez a belső 2 szintes, 105 nm-es, teljeskörű felújításon átesett téglalakás udvarral, garázzsal, és egy nagy tároló helyiséggel, amit akár műhelynek is lehet használni.

 

Ez az ingatlan nagyszerű választás lehet többgenerációs nagycsaládoknak, ugyanis az 5 szoba és a 2 szint elegendő életteret biztosít mindenki számára.

A garázsba be tud állni gépkocsijával és az alsó szinten a garázs melletti tároló helyiségben akár még műhelyt is ki tud magának alakítani.

 

A kerthelyiség csendes, tágas, helye lehet család-baráti sütögetéseknek nyaranta.

 

A lakásba beérve tágas helyiségek fogadnak, egy előtér, egy konyha nagy étkezővel, nappali kandallóval és nagy ablakokkal. A kádas-zuhanyzós fürdőszoba mellett még egy plusz WC helyiség is található, ezen kívül az alsó szinten még két szoba van. Egyikből lehet felmenni a tetőtérbe, ahol még 2 helyiség található, amit használhat szobának, irodának, vagy tároló/gardrób helyiségnek. Ezen kívül több beépített szekrény is található a közlekedő helyiségekben.

 

A lakás nagyon tágas, fényes, 2022-ben teljeskörű felújításon esett át, amelybe beletartoznak a vezetékek, csövek, burkolatok, nyílászárók cseréje, valamint új konyhabútor vadonatúj főzőlappal és sütővel, ezen kívül egy mosogatógép könnyíti még meg a háziasszonyok életét. A konyhából nyílik egy kis kamra helyiség is, ahol tárolhatja élelmiszereit.

 

Ez egy igazán impozáns lakás, ahogy a képek/videók is tükrözik ezt. Ide Önnek és családjának már csak be kell költöznie.

Nagyon nagy előnye, hogy alacsony a rezsi költség, leghidegebb hónapokban is 50-60.000 Ft-ból ki lehet hozni, ugyanis a 40-es falazaton hőszigetelő vakolat van, ami télen megtartja a meleget.

 

A közelben megtalálható iskola, óvoda, orvosi rendelő, kórház, templom, és a Pláza is csak néhány perc sétára van új otthonától.

 

Ha Önnek is úgy tetszik az ingatlan, mint nekem, ne várja meg, hogy más csapjon le rá!

Hívjon, nézze meg és legyen Öné mielőbb!

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, 12 bank ajánlata közül választjuk ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Koczkás József
  • +36 20 244-xxxx Megmutat