36.750.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó hangulatos családi ház a Duna mellett! (Hivatkozási szám: 2585)

7133 Fadd, Fadd +36 30 622-4803
  • alapterület: 90
  • telek mérete: 680
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Egy igazi kis csoda helyen jártam a Holt-Duna mellett, ugyanis itt található ez az iker-családi ház.
Az utca felől a ház elejéhez tartozik egy terasz, ahonnan közvetlen kilátás nyílik a Dunára.

Fantasztikus a hely, az illat, a nyugalom, a természet közelsége. Az itt eltöltött reggelek egy jó kávé mellett, vagy nyári estéken a családdal a természet hangjaival együtt, ahol zavartalanul élvezhetik egymás társaságát…ez azt hiszem megfizethetetlen!
A csend, a tiszta Dunai levegő télen-nyáron. Gyermekes családoknak is szuper választás, valamint akár idősebb korosztály számára is egy fantasztikus, nyugodt hely az együtt töltött nyugalmas évekre. Ezt imádni fogják az unokák.
A központhoz közel van, mindössze 3 percnyi távolságra van a bolt, 5 perc a buszmegálló, orvos, gyerekorvos, iskola, bölcsőde. Ha erre az ingatanra esik a választása, akkor egész évben úgy érezheti magát az új tulajdonos, mintha mindig nyaralna.
A házba lépve folyosóról érhetőek el a helységek. Találunk egy konyhát, ami egyben az étkező is, udvarra néző az ablakkal. Az étkezőből nyílik a hátsó udvar felé egy hozzá épített helység, ami tetszés szerint alakítható és elérhető a hátsó udvar.
Találunk két szobát, ami egy boltívvel egy légtérré alakítottak, de természetesen igény szerint akár ismét ketté választható. Szuper lehetőség gyermekes családok számára, hiszen gyerekszobává alakítható, vagy a nappali jellegét is meg lehet tartani, hiszen ebből a helyiségből lehet az utcára néző teraszra kijutni.
Található itt egy fél szoba is, ami kisgyermek részére tökéletes kis kuckó, innen szintén az utcára van kilátás.
Az udvaron tároló helységek vannak. Az autó számára az udvarban lévő garázsban van parkolási lehetőség.
A kert nagy, 680 m2-es, így alkalmas parkosításra, ami szintén a hely adottságai miatt elképesztő élményt nyújt a tulajdonosok számára. Ha valaki gazdálkodna, szeretne zöldségeket termeszteni saját részre, akkor arra is tökéletesen alkalmas.

Egyszóval egy igazi ékszerdoboz ez a ház a Holt-Duna „partján”.

Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Szekeres Anett
  • +36 20 968-xxxx Megmutat