85.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó kedvező áron, Szabadhegy egyik csendes utcájában egy 109 nm-es, 3+fél szoba, konyhás sorház! (Hivatkozási szám: 3661)

9028 Győr, Szabadhegy +36 20 244-6776
  • alapterület: 109
  • telek mérete: 200
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 7
  • belső szintek száma: 7
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • klímás-fűtés

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a csodaszép, klimatizált, igényesen kialakított és felújított, napfényes ingatlant olyan családoknak ajánlom, akiknek van már 2 gyereke, vagy olyan fiatal pároknak, akik 2 gyereket szeretnének. A gyerekek legyenek kicsik, vagy tinédzserek, a család sok boldogságot és örömet fog megélni ebben a házban.

 

A ház szinteltolásos megoldása miatt minden tevékenységre, vagy funkcióra jut egy szint. Bár kívülről ez nem látszik, de valójában a ház (a szuteréntől a tetőtérig) 7 különálló szintre van osztva. A szuterénben tároló és mosókonyha lett kialakítva.

 

Az eredeti garázs (mivel a mostani személyautóknak már túl keskeny volt) meg lett szüntetve. Az egyik részéből bicikli tároló lett, a másik részéből pedig egy igen praktikus gardrób részt hoztak létre ízléses szekrényekkel a ruhák és egyéb holmik tárolására.

 

Innen, a bejárati szintről jutunk fel a hangulatos és napfényes nappaliba, ami a konyhával együtt minden bizonnyal a család központi találkozóhelye lesz. A nappaliból egy kis teraszon át ki lehet menni a privát kertbe, vagy a másik irányban fel, a tágas konyhába. Az efölötti szintek már mindenkinek a privát szférája lehetnek. A szülőknek és a gyerekeknek is jut egy-egy szint, ami szinte csak az ő birodalmuk. A tetőtéri szintnél található egy 28 nm-es, csodálatos panoráma terasz, ahonnan gyönyörű a kilátás!

 

A kert végébe épült egy 22 nm-es garázs, ami jelenleg tárolóként funkcionál. A 60 nm-es kert szépen gondozott pázsitjával kellemes kikapcsolódáshoz ad helyet. Ráadásul a pázsit szépségét egy automatikus öntözőrendszer biztosítja.

 

A házban a meleg vizet egy gázbojler, a fűtéshez pedig a meleget egy gázkazán adja.

A házban található még egy vízlágyító berendezés és egy 5,2 kW-os hűtó-fűtő klíma is, mely télen-nyáron biztosítja a családnak a kellemes hőérzetet. A biztonságról pedig egy riasztórendszer és kamerák gondoskodnak.

 

A háztól 2 percnyire található a helyi járatú buszmegálló. A közelben van a bölcsőde, óvoda és iskola, gyerek-, és felnőtt orvosi rendelő és gyógyszertár is. Kocsival percek alatt elérhető innen a Lidl és a Penny, vagy a Pláza és a Praktiker is.

 

A viszonylag nagy és világos szobáit és a fantasztikus panorámájú felső teraszát kedvelem leginkább ennek a háznak, illetve azt, hogy csendes, nyugodt helyen van, amihez mégis viszonylag közel vannak boltok, üzletek, iskolák, rendelők stb.

 

Nos, el tudja képzelni magát és családját ebben a környezetben, ebben a sorházban?

Amennyiben igen, akkor ne késlekedjen, hívjon fel most, hogy segíteni tudjak, hogy Önöké legyen ez az ingatlan!

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Koczkás József
  • +36 20 244-xxxx Megmutat