386.573.726 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó lovasbirtok Valkón idilli családiházzal és egy különálló lovászházzal! (Hivatkozási szám: 901)

2114 Valkó, +36 30 680-2518
 • alapterület: 240
 • telek mérete: 46600
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 0
 • igen
 • belső szintek száma: 0
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Mióta vágyik egy saját többhektáros Lovasbirtokra, ahol idilli családi házban élhet, és még a saját lovászának is adhat szállást? Sőt mi több?! Saját rendezvények helyszínére is ideális lehet ez a hatalmas terület, amit hosszútávon vagy rövid-távon bérbe is adhat. Ez az impozáns belterület tavasszal és nyáron a leggyönyörűbb, amikor minden virágzik. 

Saját víztározóval rendelkezik, így nem kell aggódnia, hogy az eső elmossa a gyönyörűen kialakított virágos kertet, vagy az előkelően parkosított kocsibeállót, és a vizet fel használhatja a kertek locsolására is. A családiház mellett egy kisebb tó van, ami szintén idilli hangulatot ad ennek a birtoknak, illetve annak a családnak, aki beköltözik ide.

A 200 nm-es családi ház ideális arra, hogy egy 4-5 tagú család kényelmesen minden igényt kielégítően tudjon itt élni, és élvezzék a mindennapi teendők elvégzését, és kipihenjék a nap végén magukat. A hatalmas nappaliban az Etanol Kandalló fokozza a hangulatot, ami olyan látványt ad, hogy el tudom itt képzelni ahogy házastársával egy romantikus vacsorát elköltenek, miözben a gyerekek az igazak álmát alusszák saját szobájukban. A fürdőszobákban élmény a tisztálkodás, hiszen a burkolat és a csempék már önmagukban is olyan esztétikai élményt adnak, ami felér egy wellness hétvégével.

A két kocsibeállót biztosító garázs fűtött, és ha emeletet szeretne építeni a családi házra, akkor a garázsból is meg tudja oldani a feljárást, mert ott van jelenleg a feljáró kialakítva, illetve a nappaliban is kényelmesen elfér egy szép lépcső.

A 40 nm-es lovászház is szépen van kialakítva és kényelmes- tágas tereivel esztétikát biztosíthat alkalmazottjának.

A lovasház kialakításánál mindenre gondoltak, hiszen van benne széna tároló, külön wc- helyiség, kengyel tároló, öltöző, fűtött büfé, ahonnan a fedett pályára rálátni, miközben élvezheti a baráti társaságot, egy finom tea mellett. A fedett pályán van ablak is, ami nyitható, illetve minden igényt kiszolgálóan lett kivitelezve.

A telek mellett van egy hatalmas külterület is, ami elér a faluig, és az ár tartalmazza ezt a telket is, amit úgy hasznosíthat ahogy csak szeretne. Nézze meg a képeket, amik magukért beszélnek, és ha önnek is ennyire tetszik ez az ingatlan mint amennyire nekem, akkor hívjon most és legyen Öné a régóta dédelgetett álma, hogy egy saját lovasbirtokkal rendelkezzen!

Pati-Nagy Alexandra
 • +36 30 680-xxxx Megmutat