102.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó luxus családi ház Szirmabesenyőn! (Hivatkozási szám: 2862)

3711 Szirmabesenyő, +36 70 454-9294
  • alapterület: 125
  • telek mérete: 987
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha kedveli a luxust, a madárcsicsergős reggeleket és a zöld panoráma látványát, ez az egyedi tervezésű ingatlan csakis Önre vár! Ide csak beköltözni kell, hiszen a 2 éve épült gyönyörű családi házban minden a lehető legmagasabb minőséget és esztétikai látványt képviseli.

A körpanorámának köszönhetően a teraszra kiülve élvezhetjük a napfelkeltét és a napnyugtát. Köszönhetően annak, hogy csak az ingatlan saroktelken helyezkedik el, a házba minden oldalról nagy ablakokat építettek, amiken keresztül valósággal árad be a fény mindenhova.

Ahogy a 125m2-es házba belépünk egy tiszta, rendezett környezet fogad minket, ami a lakás egészét is jellemzi.

A nappali óriási tere lehetőséget ad a család apraja nagyjának békés együttlétre, baráti társaságok vendégül látásra. Legmodernebb LED-es világítás gazdaságos, a kővel kirakott falak pedig mediterrán hangulatot idéznek.

Amire minden háziasszony vágyakozik, itt a  sütés-főzéshez tökéletesen megfelelő amerikai konyha elrendezést talál.

A hálószoba letisztult, fehér falai rendkívül kellemes hangulatot teremtenek, ráadásul saját fürdőszobával rendelkezik, ahol sarokkádat helyeztek el, a habfürdőzés minden örömét lehetővé téve.

A tágas és gyönyörű fürdőszobának köszönhetően gördülékenyebben indulhatnak reggeleink. Az egész ingatlant az elegancia jellemzi, gyönyörűszép csempével és járólapokkal borították a helyiségeket. A krém színek tökéletes összhangot teremtenek.

Mivel kertes ház, elengedhetetlen a hatalmas, zöld udvar, ahol kiélheti kertészeti szenvedélyét, megtermesztheti saját zöldségeit, fűszernövényeit is, ami nagyon jól fog jönni mondjuk a kinti sütögetésekhez.

Az udvaron egy grill terasz mellet játszótér és medence is helyett kaphat. A gyermekével óriási focimeccseket tud rendezni, vagy a szeretett házőrzővel játszani.

Az udvar méretét tekintve ezek együttesen is megvalósulhatnak igy biztosított az együtt töltött a családi, baráti felhőtlen hétége.

 

Parkolni a házhoz tartozó térköves parkolóban tudunk. Az ingatlanban 100%-os nyugalomban lehet, riasztóberendezés mellett felszerelt kamerák gondoskodnak biztonságáról.

 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat