20.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó Nagykanizsán, a keleti városrészben egy 49 m2-es, 2 szobás lakás (Hivatkozási szám: 3889)

8800 Nagykanizsa, Kodály Zoltán utca Keleti városrész +36 20 519-8706
 • alapterület: 49
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 5
 • belső szintek száma: 5
 • panel
 • gáz (konvektor) fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálom ezt a központi helyen lévő, de mégis csendes, 49 m2-es lakást Nagykanizsán. Ajánlom fiatal pároknak, mint kezdő vagy öröklakás, házaspároknak, akár gyerekkel, hiszen a legkisebb családtagnak is külön szobája lehet. Ugyanakkor befektetési célra is tökéletes választás, hiszen ezt a kiváló helyen lévő ingatlant könnyen megtalálják az albérlő-jelöltek.

Ez a praktikus kialakítású, 2 szobás, 2. emeleti panellakás csak arra vár, hogy beköltözzön! Keleti tájolásának köszönhetően délelőtt süt be a nap az ablakon, ezáltal nyáron sincs hőség a lakásban. A bejárati ajtón belépve az előszobába jutunk, ahonnan az összes helyiség elérhető. Rögtön szemben a konyha helyezkedik el.  Jobbra fordulva, egy kis kamra előtt elhaladva juthatunk be a nagyobbik szobába, amit akár nappalinak is használhatunk. Amennyiben a bejárattól balra indulunk, megtaláljuk a fürdőszobát wc-vel, tovább haladva pedig egy kisebb szobába érünk, ami tökéletes lehet akár hálószobának, akár gyerekszobának.

 

A lakás melegét gázkonvektor biztosítja, és hogy a lakásban is maradjon, a közelmúltban az összes külső nyílászáró ki lett cserélve, az ablakokon extraként ehhez párosul még a redőny és a szúnyogháló is. A lakáshoz tartozik egy tároló is, amely közösen – két szomszéddal – használható.

 

A mindennapi élethez szükséges dolgok mind megtalálhatóak a környéken. 1 km-es körzetben van bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér. Bevásárláshoz szinte minden üzlet fellelhető, hiszen van Tesco, Aldi, Lidl, Penny, Coop, Interspar, ha barkácsolni szeretnénk Obi. Van a közelben még korház, gyógyszertár is, ha szükség lenne rá. Sétálgatás közben több cukrászdát, éttermet meglátogathatunk. Közlekedés szempontjából is tökéletes, hiszen alig 200 méterre van a buszmegálló, autóval pedig 5 perc alatt kiérünk a 7-es főútra, amelyen akár Balatonon át Budapestre, vagy ha Horvátország, Szlovénia a cél, oda is könnyedén eljuthatunk.

Nekem nagyon tetszik, hogy nyugodt, békés környezetben lehet itt élni, de nem kell lemondani a nagyváros nyújtotta lehetőségekről sem. A szomszédok barátságosak, a ház előtti parkolóban mindig akad szabad hely az autóm számára.

Amennyiben Önnek is annyira tetszik, mint nekem, ne késlekedjen, hiszen erre a lehetőségre hamar le fog csapni valaki más!
Ha ezt a lakást hitelből szeretné megvásárolni, akkor ajánlom figyelmébe hitelügyintézőnket, aki egy ingyenes konzultáció után segít kiválasztani Önnek 12 bank által kínált konstrukcióból a megfelelőt.

Videó az ingatlanról

Németh Gábor
 • +36 20 519-xxxx Megmutat