62.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

ELADÓ örökpanorámás, akár kétgenerációs családi ház Noszvajon! (Hivatkozási szám: 2434)

3325 Noszvaj, +36 30 161-2102
  • alapterület: 150
  • telek mérete: 1318
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Egy igazi mesevilágba csöppen az, aki ezeken a kapukon belép!

 

Akár befektetésnek, vagy kétgenerációs lakhatást keresők számára is kiváló választás ez az ingatlan.

A házak apartmanként is jól funkcionálnak. Ha a pörgős hétköznapokból szeretnének kiszakadni az idelátogatók, itt a kikapcsolódás garantált. A zöldövezet, ami körülveszi a házat, valamint a zajtalan utca, mind közrejátszik ebben.

Elég belegondolni abba, hogy egy szép nyári vagy tavaszi reggelen kiül a párjával reggelizni, vagy kávézni a madárcsicsergésbe és a tiszta levegőre, miközben gyönyörködnek a kilátásban.

 

Kétgenerációs lakhatás szempontjából a legjobb választás, ugyanis a bejárati kapun kívül csak az udvar közös. Mindkét félnek megmarad a magánszférája.

 

Az első ház az idősebb generációnak tökéletes, ahol egy tágasabb, napfénnyel teli szoba, fürdőszoba és a mosdó, valamint a konyha takarítása nem vesz igénybe sok munkát és időt.

 

A második ház pedig többfős család számára is kényelmes lehet. Az ajtón belépve rögtön az amerikai konyhás nappali fogadja, ahol majd a finom ebédek készülnek a családnak. A nappaliból pedig lépcsőn fel lehet jutni a galériára, ahol ki lehet alakítani egy hálószobát, vagy akár egy dolgozószobát, vendégszobát. A konyhától jobbra a közlekedőn át vezet az út a fényárban úszó hálószobáig, mellyel szemben pedig a fürdőszoba található.

 

A téli, hideg napokon a kandalló tüze mellett felmelegedhet a család egy bögre meleg teával, forrócsokival a kezükben.

 

Az udvar méretének köszönhetően itt rengeteg családi, baráti összejövetelt tarthat. Jó hangulatú bográcsolás, nyársalás mindig összehozza a társaságot.

Mindezzel még nincs vége! Borkedvelőknek, esetleg már meglévő, saját vállalkozás könnyítése érdekében a hátsókertben egy borospince áll rendelkezésre, ahol rendezgetheti saját készítésű borait.

 

A környék legjobb tulajdonságai közé tartozik a belváros közelsége, ahol bolttól kezdve, posta és óvoda is megtalálható, viszont ha nincs kedvük elmenni odáig a 2 percre lévő kisbolt megkönnyíti a hétköznapokat.

 

Ritka lehetőség, ugyanis a tulajdonos nyitott a cserére is, hiszen ez a 2 ház 2 egri lakásra is cserélhető!

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!

 

Hívjon, jöjjön, nézze meg, szeressen bele, vegye meg!

Hlavács-Kis Dóra
  • +36 30 161-xxxx Megmutat