39.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó panorámás építési telek Zalaegerszeg kertvárosias lakóövezetében! (Hivatkozási szám: 2933)

8900 Zalaegerszeg, Kaszaháza +36 30 267-6032
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 877
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a csodálatos panorámával rendelkező, összközműves telek Zalaegerszeg legújabb családi házas övezetében, szuper helyen, a kaszaházi tetőn található. Autóval pár perc alatt bent lehetünk a belvárosban, de gyalog is negyedórán belül elérhetjük. Ideális választás kisgyermekes családoknak, akik szeretnék, ha a lurkók meseszép, nyugodt környezetben, de mégis a belváros és az Aquacity közelségében nőnének fel.

 

A Zalaegerszeg Megyei Jogú Város építési szabályzatáról szóló 25/2016. (II. 7.) önkormányzati rendelet értelmében az ingatlan kertvárosias lakóövezet besorolású (Lke-8).

A kertvárosias lakóövezet laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, elsősorban lakó rendeltetésű épületek elhelyezésére szolgál. Az övezetek területén a főépítmény megléte esetén, vagy főépítmény építésével egyidejűleg a telken elhelyezhetők az épületek rendeltetését kiszolgáló másodlagos rendeltetésű épületek is.

A kertvárosias lakóövezetekben elhelyezhető továbbá:

az előkert építési hely előtti területén az OTÉK szerint elhelyezhető melléképítményeken túl gépjárműtárolás számára nyitott, lábon álló, egy, legfeljebb 30 m2 vetületi alapterülettel rendelkező tető, mely építmény legmagasabb pontja a telek csatlakozó közterületi szakaszának átlag magasságához képest 3 m-nél nagyobb nem lehet az előkert területén terepszint alatti építmény.

 

A kertvárosias lakóövezetekben a másodlagos rendeltetésű épület megengedett legnagyobb épület- és homlokzatmagassága: 3,5 m.

A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 30%.

 

Beépítési mód: szabadon álló

 

A megengedett legnagyobb beépítési magasságok: 

homlokzatmagasság: 7,5 m

épületmagasság: 6,5 m

 

Az oldalkert megengedett legkisebb mértéke: 3,25 m

 

A kialakítható legkisebb zöldfelület mértéke: 50%

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőségeket rejtő, befektetésnek is tökéletes telek, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat