55.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó Sorház (Hivatkozási szám: 3619)

3508 Miskolc, Hejőcsaba +36 70 454-9294
 • alapterület: 170
 • telek mérete: 220
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • padló fűtésű
 • gáz-(konvektor)-fűtésű
 • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagycsaládosok figyelem!

Ajánlom ezt a hangulatos házat több gyermekes családnak, akik szeretik a privát nyugalmat, hisz a ház szinteltolásos elosztása lehetővé teszi ezt.

 

Ez a 170 m2-es, 5 szobás eladó sorház megközelíthető az utcafrontról is, de a garázson keresztül is. A garázshoz zárt udvaron keresztül jutunk el, mely a hátsó utcából nyílik, ide csak az itt lakók juthatnak be.

Kiváló lehetőség olyan családnak is, akik saját szépségszalont vagy akár irodát szeretnének működtetni a házuk alsó szintjén, mert az erre alkalmas helyiség már ki lett alakítva.  Itt található a garázson és vállalkozásra alkalmas helyiségen kívül a kazánház, valamint innen jutunk le a pincébe, amely polcozott, de alkalmas műhelynek is, vizesblokkal ellátott.

 

Az első lakószinten folyosón keresztül jutunk el a tágas, világos nappaliba, melyhez terasz tartozik, ahonnan a saját hátsó, 80 m2-es kertre látunk rá. Itt található a konyha is, méretét tekintve ideális, bőven lesz helye a háziasszonynak és az étkezőasztalnak is. Külön pozitívum, hogy a konyhához tartozik egy egyedi szellőzésű kamra is, mely további tárolási lehetőséget biztosít.

 

A következő szinten 2 hálószoba mellet nagy, kádas fürdőszoba helyezkedik el, melynek tulajdonosai 2004-ben teljesen új arculatot adtak, beleértve a teljes burkolást és a szanitereket is. A legfelső szinten gardrób mellett még egy hálószoba helyezkedik el.

 

Az ingatlant igazán hangulatossá teszi a teljes belső lambéria burkolása, faragott lépcsője. A ház melegét padlófűtés biztosítja, de rendelkezésre áll gázkonvektor is. A meleg vizet egyedi, 5 éves villanybojler szolgáltatja.

Ingyenes pakolás a garázsban, az udvarban és a nyugodt utcán is lehetséges.

 

Frekventált elhelyezkedését tekintve óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, étterem, bevásárlási lehetőségek közelben vannak. A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló. Gyorsan elérhető Miskolc központja.

 

Rengeteg lehetőség rejlik ebben a házban, csak a képzelőerőn múlik, hogy mire lehet még hasznosítani. Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat