36.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó Tápiógyörgyén 124 m2-es, 2 szobás családi ház nagy telekkel, elképesztően kedvező áron! (Hivatkozási szám: 753)

2767 Tápiógyörgye, +36 30 555-0955
 • alapterület: 124
 • telek mérete: 1400
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 1
 • igen
 • belső szintek száma: 1
 • vegyes építésű
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • kandalló

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a 124 m2-errel büszkélkedhető 2 szobás családi ház Tápiógyörgye egyik legjobban frekventált helyén található.
Mérete miatt elsősorban egy vagy több gyermekkel rendelkező családok számára ajánlom. Az ingatlan egyedi elrendezés alapján épült, amit a jelenleni tulajdonos a felújításokkal még jobban kihangsúlyozott.  
Nekem az L alakot magába foglaló közlekedő, az azzal egybenyíló világos kis konyhával nagyon elnyerte a tetszésem, mert egybe nyitja a tereket és otthonosan meleg hangulatot áraszt. A helyiségek nagy belmagassággal rendelkeznek, ami egy kis polgári stílust visz az egyébként modern stílusú helyiségekbe. Biztos vagyok benne, hogy Önnek is roppant módon megtetszik majd a nappali, amit a gyönyörű kandalló hív életre. A belső szoba mellett helyet kapott egy kis gardrób, amely tárolás szempontjából bármely családnak jól jön. A fürdőszobában a felújítás keretein belül zuhanyzó lett kialakítva és erre a helyiségre is jellemző, hogy a jelenlegi tulajdonos nagy odafigyeléssel választotta ki a burkolatokat. 
A ház alápincézett, ami a speciális tárolást igénylő dolgok (kertben termő konyhai zöldségek vagy a téli időszak miatt óvni kívánt virágjainknak, stb.) elhelyezésére is alkalmas. 
A padlás az egész ház felett szétterül és ráadásul be is építhető.
A ház melegét gázkazán biztosítja, amely lapradiátorokkal valósul meg, a meleg vizet a gáz cirkó biztosítja, de természetesen a nappali kandallója is beüzemelhető, ha nemcsak esztétikai látványára vágyunk. Az 1400 m2-es telken egy nyári konyha is helyet kapott, ami miatt a családi összejöveteleken, nem kell a lakásba szaladgálni ahhoz, hogy elkészüljön a vendégek fogadására szánt menü. A nyári konyhán kívül van még egy helység, amit barkács műhelynek tudok a legjobban elképzelni, továbbá van egy külön garázs, kutyakennel, illetve ólok az udvaron.
A hatalmas kert fákkal borított, ahol kis sütögető és kemence is van. Igazán úgy érezheti magát, mintha az erdő közepén lenne a saját udvarán. Gyermekei számára pedig még mindig akad hely egy kis játszótér kialakítására.
Ha önnek is úgy tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint ahogy nekem, hívjon, nehogy lemaradjon róla!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek a legmegfelelőbbet. 

Mezei Henrietta
 • +3630543xxxx Megmutat