17.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó Tápiószőlős központjában egy telken 2 darab ház (56+30nm) 2 szobás, bútorozott családi ház! (Hivatkozási szám: 844)

2769 Tápiószőlős, +36 30 555-0955
  • alapterület: 86
  • telek mérete: 1473
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vályog falazat
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

A Ceglédtől 15 km-re fekvő Tápiószőlős központjában, csendes övezetben található ez a több mint 1400 nm-es telekre épült 2 különálló összkomfortos családiház melyből a nagyobb 2 szobával és a kisebb, 1 szobával rendelkezik. A ház remek elrendezését és méretét tekintve nagyszerű választás nyugdíjasoknak, családoknak, vagy családtervezés előtt álló pároknak. Befektetésre is tökéletes az ingatlan, hiszen akár a kisebb, akár a nagyobb házat is ki lehet adni és stabil, biztos bevételi forrása lehet a családnak.
A kiváló minőségű termőföld lehetővé teszi a zöldség-gyümölcs termesztést de akár a fóliázást is. Ezzel még külön bevételi forrásra is szert tud tenni, a felesleg kiárusításával a helyi piacon. Egy 36 nm2-es pincét is találunk a ház mellett, ami nemcsak az általunk megtermesztett ételek tárolásra, hanem minden más ritkán használt holmi elhelyezésére is elegendő helyet és hőmérsékletet biztosít. Ezen kívül találunk még ólakat is, ami bármilyen állattartásra alkalmas és mindemellett egy kis házat, ami a több generációs modellben való életre is lehetőséget ad. A házban a melegvizet villanybojler, a fűtését pedig gázkonvektor biztosítja. Az ingatlan vételára magába foglalja a bútorokat is és azonnal költözhető.
Az ingatlanhoz közel van minden, amire csak szüksége van. Alig pár perce van az iskola és az óvoda, a posta, az orvosi rendelő, és a kisebb-nagyobb üzletek.
Tápiószőlős igen jól fejlődő település, számos munka lehetőség is van, ami miatt nem kell ingázni az új tulajdonosnak a munkahelye és otthona között. A jelenlegi tulajdonos elmondása szerint a kapcsolat a szomszédok között nagyon jó. Amennyiben a fenti tulajdonságok találkoztak az Ön elképzeléseivel, akkor ne késlekedjen, hanem vegye fel velem a kapcsolatot mielőbb, hogy Öné lehessen ez a sok potenciált rejtő ingatlan!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon.
Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Mezei Henrietta
  • +3630543xxxx Megmutat