47.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó üdülő rendeltetésű telek Ságodban, az AquaCity szomszédságában (Hivatkozási szám: 3540)

8900 Zalaegerszeg, Ságod +36 30 267-6032
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 4962
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Befektetne? A turizmusra építene? Hotel üzemeltetésében gondolkodik? A legjobb helyen jár! Nincs alkalmasabb hely erre Zalaegerszegen, mint a ságodi városrész.

Ságod említésekor elsőként mindenkinek az AquaCity víziparadicsom, a termálfürdő és a Gébárti-tó jut eszébe. Nem is csoda, hiszen ezen a településrészen minden a fürdésről, kikapcsolódásról szól. Aki ide épít egy igényes szállodát, annak garantált az egész éves forgalma, hiszen a környék télen-nyáron szuper feltöltődési lehetőségeket kínál.

 

Ez a 4962 m2 nagyságú telek közvetlenül a csúszdabirodalomba vezető útról közelíthető meg, ideális helyen, alig 100 méterre fekszik a fürdő parkolójától.

 

A területre elkészültek egy 100 szobás, 4*-os hotel tervei, amelyek szintén megegyezés tárgyát képezhetik.

 

A Zalaegerszeg Megyei Jogú Város építési szabályzatáról szóló 25/2016. (II. 7.) önkormányzati rendelet értelmében az ingatlan üdülőházas övezet besorolású (Üü-3). Az üdülőházas övezetben olyan – általában – kettőnél több üdülőegységet magába foglaló üdülő rendeltetésű épület, üdülőtábor és kemping helyezhető el, amely túlnyomóan változó üdülői kör több napos tartózkodására szolgál, és elhelyezése, mérete, kialakítása, felszereltsége és infrastrukturális ellátottsága alapján az üdülési célú tartózkodásra alkalmas. Az övezetben elhelyezhető épületek a fenti rendeltetésen kívül kereskedelmi, szolgáltató rendeltetést is tartalmazhatnak. Az övezet területén az előzőeken túl elhelyezhetők az épületek rendeltetését kiszolgáló másodlagos rendeltetésű épületek. Az üdülőházas övezetben a másodlagos rendeltetésű épület megengedett legnagyobb épület- és homlokzatmagassága 3,5 m.

 

A telekalakítás szabályai az övezetben:

 

A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 30%.

 

Beépítési mód: szabadon álló

 

A megengedett legnagyobb beépítési magasságok:

homlokzatmagasság: 16,5 m

épületmagasság: 15 m

 

A kialakítható legkisebb zöldfelület mértéke: 40 %

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló ingatlan, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat