65.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó újépítésű, modern családi ház a Molnárszigeten! Legyen az első lakója. (Hivatkozási szám: 708)

1238, Budapest, XXIII. kerület, Soroksár-Molnársziget +36 70 850-5757
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 335
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • elektromos fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladó újépítésű, modern családi ház a Molnárszigeten! Legyen az első lakója.
Ha kedveli a vízparti létet, a zöld területeket, a csöndet, a kulturált lakóközösséget és szeretné magát távol érezni a város zajától, akkor ez a hirdetés önnek szól! Soroksáron, a Molnárszigeten – vagy, ha úgy tetszik a város Tüskevárján – eladó egy újonnan épült családi ház. Számomra az elhelyezkedése tetszik a legjobban. Vadregényes, festői szépségű, romantikus hangulatú – ezekkel a szavakkal lehetne legjobban jellemezni a környéket, ahol nádasokkal benőtt folyóágak, csendes földutak, fás-bokros növényzet, valamint gazdag állatvilág található.
A 335 négyzetméteres telek kiválóan lett kihasználva, hiszen elegendő füves terület jut élvezni a saját udvar adta lehetőségeket, valamint egy fedett – designban is passzoló – autóbeálló is helyet kapott, hogy a természet erőivel szemben nagy mértékben védve legyen a családi autó.  A viacolor járda mentén, szürkületkor automatikusan bekapcsoló kísérő fények és a 16 nm-es teraszt határoló üveg betétes korlátok is emelik a ház külső miliőjét. Belépve azonnal látszik, hogy az anyagválasztásnál a prémium minőség volt az irányadó. Ez a vonal folytatódott a fürdő és WC szanitereinek, illetve burkolatainak kiválasztásánál is, így igazán minőségi érzést kelt az oda belépőknek az egész ingatlan. Az építtető minden mozzanatot gondosan dokumentált képekkel, ezért nem érheti meglepetés a vevőt. A fűtésről és melegvíz ellátásról egy Bosch villanykazán, illetve egy 80L-es villanybojler gondoskodnak, valamint a biztonság is szem előtt volt tartva, ezért riasztó és automata redőnyök is hozzájárulnak a nyugodt alváshoz. Nyáron sem kell megsülni, mert 12 -15 centiméteres dryvit és klíma is került a házba, ezért garantált, hogy nem lesz nyáron olyan érzése, mintha egy ipari konyhán töltené a napot. A lokáció magában hordozza a kikapcsolódást, de ha ennél többre lenne szüksége bárkinek a családból, akkor a szigeten ott a Tündérkert nevű szabadidő park, ahol van: füves futball pálya, multifunkciós sportpálya, szabadtéri edzőpark, pingpong, játszótér, színpad, ivókút, mellékhelyiség, fedett terasz, valamint rendezvényterem, de nem messze bérelhető kajak és kenu is. Található még a közelben étterem, élelmiszerbolt, posta, dohánybolt, általános iskola, valamint gyógyszertár is. A közlekedés jó, mivel 10 perc sétányira felpattanhatunk a H6-os HÉV-re és egy szempillantás alatt elérhetjük a várost.
Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Tikász Ádám
  • Budapest
  • +3670850xxxx Megmutat