71.990.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó Zugló forgalmas részén, egy mégis csendes két és fél szobás PAZAR MÓDON felújított téglalakás! (Hivatkozási szám: 3454)

1148 Budapest, XIV. kerület, Fogarasi ut Zugló +36 20 942-7877
 • alapterület: 70
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 1
 • emelet: 1
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • elektromos fűtésű
 • klímás-fűtés
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladóvá vált Zuglóban ez a teljeskörűen és PAZAR MÓDON felújított, két és fél szobás, első emeleti, erkélyes, téglalakás.

 

Ajánlom elsősorban családosoknak, családalapítás előtt állóknak, akik szeretik a nagy tereket, illetve befektetőknek is tökéletes választás!

 

Az ingatlan a felújítás következtében gyönyörű „új ruhát öltött magára”. Mindenekelőtt bármit írnék is az ingatlanról, érdemes tudnia, hogy ide tényleg csak be kell költöznie!

 

Pazar lakást sikerült a tulajdonosnak létrehoznia a régiből:

Amikor belép az ember a bejárati ajtón, meglepődik, hogy a lakáson és az erkélyajtón keresztül, szinte máris az utcát és a zöld fákat láthatja egyből. 

Nagyon jól gazdálkodtak a terek kialakításával az építtetők!

Az előtérben megfelelő nagyságú hely áll rendelkezésre, hogy a hidegebb hónapokban kényelmesen levegyük és elhelyezzük a kabátokat.

Az amerikai konyhás nappali hatalmas és egyben roppant impozánsra sikeredett. Meglepő, hogy egy ilyen lakásban milyen jól sikerült beilleszteni egy külön részt az étkezőnek. 

A két külön bejáratú szoba kényelmes elszeparálódást tesz lehetővé a család számára. 

A kisebb helyiség ablaka, egy hátsó, csendes, zöld parkra tekint!

A kádas fürdőszoba és a külön helységben lévő wc felújítása is kimondottan esztétikusra sikeredett.

 

Nézzük meg a lakóhely felújítását műszaki oldalról is.

Az ingatlan nem csak egy laza „ráncfelvarráson” esett át. Gyakorlatilag „csontig” visszabontották a falakat, és így a villany-, és a vízvezetékek teljes cseréje is megtörtént.

A gépészet, az ablakok és az ajtók teljes kiváltására is sor került. Az ablakcsere következtében  a lakásban teljes mértékben csend van. A burkolatok, a szaniterek kiválasztása és a teljes konyhai rész kialakítása is a készíttetők kiváló ízlésvilágáról tesz tanúbizonyságot.

Az ingatlanban minden áramról működik. (Viszont egy gázóra is található.) A fűtést energiatakarékos, dekoratív, francia fűtőpanelek végzik. A melegvizet korszerű elektromos, Ariston okos-bojler szolgáltatja. Megtörtént a fűtő-hűtő klímák becsövezése is. Tehát csak magát a klímákat kell felszerelni és a kiépített konnektorokba bedugni. Nem kell csúnya felbontásokat, vagy kívül történő csövezéseket végrehajtani. Fontos tudni, hogy a klímák esetleges felszerelésével még inkább csökkenthetjük a lakás rezsiköltségeit!

Így az új tulajdonos egy abszolút energiatakarékos lakásba tud beköltözni!

 

A lakáshoz még tartozik egy tároló is.

 

A házból közvetlenül kilépve a troli és villamosmegállókhoz jutunk, ahonnan pár perc alatt érhetünk el az Árkádhoz, a Sugárhoz, illetve az IKEA-hoz, valamint a városközponthoz is.

 

Nekem a lakás fiatalos, modern és attraktív kialakítása tetszett meg, de nagyon.

Ha Önből is hasonló érzéseket váltottak ki a képek és a leírás, akkor ne késlekedjen! Hívjon mielőbb, mert ez az ingatlan nagyon hamar meg fogja találni az új gazdáját!

 

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan.

 

Videó az ingatlanról

Kis Attila
 • +36 70 639-xxxx Megmutat