51.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladóvá vált egy 5 szobás kertes családi ház Győrladamér szélén! (Hivatkozási szám: 3437)

9173 Győrladamér, +36 20 244-6776
  • alapterület: 110
  • telek mérete: 750
  • szobaszám: 5
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • infrafűtésű
  • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha a napi fárasztó munka után szeretne egy kicsit elvonulni a város zajától és élvezni a madárcsicsergést a kertjében, kiülni, vagy kifeküdni az árnyat adó gyümölcsfái alá az udvaron, akkor megtalálta ezt a hangulatos faluszéli házat.

Győrladaméron várja Önt ez a ház, hogy az Öné legyen!

 

Ez a ház akár egy több gyerekes család igényeit is ki tudja elégíteni. Jelen állapotában 5 szobás, de a két kisebb szoba korábban egy szoba volt, ami egy válaszfallal ketté lett osztva, ami könnyen visszaállítható. Az ingatlan felújítandó állapotú, ezért újragondolást igényel, de épp ez adja meg lehetőséget, hogy az Ön kreativitása szabadon szárnyalhasson a belső terek átrendezésével. Pl. a külső tárolóelyiség egy tető alatt van a ház többi részével, ezért kis átalakítással ez is beintegrálható a lakás többi helyiségei közé, ezáltal érdemes újragondolni a nappali, a konyha és az étkező dimenzióit is.

 

Ez a ház olyan helyen áll, amilyet Ön is szeretne. A ház világos, délnyugati tájolású és jó elrendezésű, tágas terek jellemzik. De amennyiben változtatni akar az elrendezésen, a lehetősége megvan rá. Ki tud alakítani amerikai konyhát, össze tud nyitni tereket, ha a mostani elrendezése nem felel meg Önnek.

 

Az épület végében van egy garázs és ha ez nem lenne elég a családnak, akkor az udvar elég nagy ahhoz, hogy legalább 2 másik kocsi is kényelmesen az udvarban parkoljon.

 

Ahhoz, hogy télen kellemes meleg legyen a lakásban, nem csak a falak szigetelése és a műanyag nyílászárók gondoskodnak, hanem az infrapaneles fűtésrendszer is.

Az udvar hangulatát nem csak a szép fű és a gyümölcsfák adják meg, hanem az ásott kút és az öreg kültéri kemence is.

 

A közelben van a bölcsőde és az óvoda, a posta, az élelmiszerbolt és az orvosi rendelő is.

 

Én azt szeretem ebben a házban, hogy olyan érzés fog el, mintha az ember nyaralóban lenne, minden nap találkozhat a természettel, otthon tiszta levegő, csend és nyugalom várja a mindennapok fogataga után. A gyerekek jót játszhatnak a kertben, Ön relaxálhat a teraszon, vagy sétálhatnak, túrázhatnak egyet a közelben lévő Mosoni Duna felé.

 

Hívjon, ha el tudja képzelni magát és családját egy ilyen környezetben és érdekli ez a ház! Nem Ön az egyetlen, aki ilyen helyen szeretne lakni, ezért ne habozzon, hogy megvegye, ne maradjon le róla!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

 

Koczkás József
  • +36 20 244-xxxx Megmutat