23.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Első emeleti, erkélyes lakás eladó Miskolcon! (Hivatkozási szám: 3287)

3524 Miskolc, Jósika Miklós Avas +36 70 454-9294
 • alapterület: 55
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 2
 • emelet: 1
 • épület szintjei: 5
 • belső szintek száma: 5
 • panel
 • távfűtéses egyedi méréssel
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Befektetőknek, pároknak, kisgyerekes családnak ajánlom ezt az első emeleti, 55 m2-es, 1+2 fél szobás lakást az Avas városrész legkedveltebb részén, a Jósika Miklós utcában.

A ház karban van tartva, a szomszédok kedvesek és mindig van parkolóhely a ház mellett kialakított parkolósoron. Pozitívum, hogy itt minden lakás kiadható a Miskolci Egyetem közelsége miatt. A lakók többsége tulajdonos és évek óta itt élnek, kifejezetten jó a lakóközösség. 

 

A lakás tiszta és rendezett bármely helyiségben is járunk. A bejárati ajtón belépve szemben egyből a fürdőszoba található, mely káddal felszerelt, majd pratikusan, külön helységben a toalett.

A folyosón haladva bal oldalon találjuk a szobákat. A nappali ideális méretű, innen nyílik az erkély, ahonnan reggeli kávé közben csodás panoráma tárul elénk.

 

Mivel itt van játszótér, sok a zöld terület, nyugodtan tudnak a gyerekek is játszani. Az erkélyről kinézve nincs ház, autóút, forgalom. Mindkét hálószoba ablaka ide nyílik, ezért éjszaka a pihenés is zavartalan. A nappaliban padlószőnyeget, a 2 kisebb szobában laminált padlót találunk. A lakás összes többi helyisége járólappal ellátott.

 

A konyha és az étkező egyben van, így praktikusan megoldható a sütés-főzés utáni tálalás a család részére. Nagy ablakai napfényes, világos tereket teremtenek a helyiségeknek.

 

A melegvizet központilag kapja, így kellemes egyenletes hőmérséklet biztosított zuhanyzásnál is. A lakás melegét egyedi mérős távfűtés, biztosítja igy a rezsiköltség nagyon alacsonyan tartható.

 

Számos további érv szól az ingatlan mellett: a jelenlegi tulajdonos 2016-ban a vízvezetéket és a villanyvezetéket is kicserélte. A bejárati ajtó biztonsági zárás. A lakáshoz tartozik egy közös pincehelyiség, amely lehetőséget ad nem mindennap használatos dolgaink tárolására.

 

A közelben pár perc sétával mindenhová eljut, megtalálható több iskola, óvoda, bölcsőde, fogászat, dohánybolt, gyógyszertár, posta, élelmiszerüzlet, pékség, játszótér, buszmegálló. Gépkocsival pedig a belváros és a bevásárlóközpontok is könnyen elérhetőek.

 

Amennyiben fontos Önnek, hogy infrastruktúra szempontjából központi helyen, alacsony rezsiköltség mellett csendes, zöldövezeti környezetben éljen, hívjon mielőbb és legyen ennek az ingatlannak a boldog tulajdonosa!

 

Ne várjon, hogy más csapjon le rá, hívjon és vegye meg mielőbb!
Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk, rövid konzultációt követően 12 bank kedvező ajánlataiból választja ki Önnek a legmegfelelőbbet! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat