19.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Első emeleti, napfényes téglalakás eladó Miskolcon! (Hivatkozási szám: 3280)

3534 Miskolc, Stadion Bulgárföld +36 70 454-9294
 • alapterület: 58
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 1
 • épület szintjei: 5
 • belső szintek száma: 5
 • tégla épület
 • gáz (konvektor) fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a Stadion utcai, tégla építésű, déli tájolású, 58 m2-es, első emeleti, 2 szobás lakást ajánlom pároknak és befektetési célból vásárlóknak egyaránt, közkedvelt és frekventált elhelyezkedése miatt.

 

Az ingatlan felújítandó állapotú, aminek nagy előnye, hogy új tulajdonosa saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki álmai otthonát, vagy azt az ingatlant, amit hosszútávra bérbead. 

Mindkét világos szobája sok variációt rejt magában. Fiatal párok egy vendégváró nappali mellett egy hangulatos hálószobát rendezhetnek be maguknak. A hálószoba és a nappali között található a tulajdonos által étkezőnek használt helyiség, de egy kis fantáziával ez alakítható akár gardrób, vagy dolgozó szobává is, de egyebe is nyitható bármelyik szobával, növelve ezzel a teret. A fürdőszoba kádas és egy helységben található a mellékhelyiséggel. A konyha ideális méretű, könnyen elfér itt az étkezőasztal is, a háziasszonynak elegendő helye marad és további előny, hogy a konyhából nem vesz el helyet a használati eszközeink tárolása, hisz rendelkezésre áll erre a célra a lakásban egy külön kamra is! A kamra mellett pedig tároló található, ami szintén fokozza a helytakarékosságot!

 

Ez a lakás csendes, az utca zajából szinte semmit sem hallani, ami köszönhető annak, hogy kis forgalmú utcában található.

 

Tartozik még az ingatlanhoz egy 10 m2-es pince rész is, valamint közös tároló helyiség is.

A lakás melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, a melegvizet átfolyós kazán adja.

 

Parkolás az utcán ingyenesen lehetséges, a társasház lakói kulturált, csendes emberek. A lépcsőházban a villanyvezetékek, szennyvíz vezeték ki lett cserélve, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, valamint a kémény is fel lett újítva.

 

Közlekedés szempontjából szintén kitűnő választás, hiszen a közelben található a busz és a villamosmegálló is. Emellett itt minden a rendelkezésünkre áll, ami mindennapjaink kényelmét szolgálja: több élelmiszerüzlet, posta, bank, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő, stb.…Ez mind autó használata nélkül is elérhető.

 

Ha el tudja itt képzelni a jövőjét, akkor hívjon minél előbb, mert könnyen lemaradhat róla!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat