17.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Épitési Telek Alkalmi Áron Eladó Miskolc-Bodótetőn! (Hivatkozási szám: 3303)

3525 Miskolc, Bodótető +36 70 454-9294
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1089
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagy családi otthont kedvelőknek ajánlom a figyelmébe ezt Miskolc belvárosához közel, a Bodótető városrészben található, 1089 m2-es építési teleket. Ideális lehet azoknak, akik eltávolodnának a belváros nyüzsgésétől, zöldövezetben tervezik a jövőjüket, de mégse szeretnének a központól távol élni.

 

Tökéletes választás olyan vállalkozásoknak, melyek prioritása a könnyű megközelíthetőség és ingyenes parkolási lehetőség ügyfeleik számára.

 

Emellett kiemelt figyelmébe ajánlom befektetőknek, mert a telek közvetlen közelében új építésű tárasasházas övezet van, ez a város egyik legkeresettebb része! Jelen pillanatban is épül az új lakópark, bővül a lakók száma. Parkolóhely, mélygarázs korlátozott számban áll rendelkezésre, emiatt nagy az igény a saját, illetve bérelhető garázsokra. Rendelkezésre állnak a jelenlegi tulajdonos által készített tervek garázsok és irodai helyiségek kialakítására.

 

A telek területének 75%-a sík, geotextil talajtakarón zúzott kő borítású.

Utcafronti szélessége: 45,15 méter

Megengedett legnagyobb épület- és homlokzatmagassága: 4,5 m

A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 35%

Beépítési mód: szabadon álló

Közműveket tekintve villanypózna a telek mellet húzódik, vízóra a telken, gáz az utcában, szennyvíz vezeték pedig 50 m-re található.

 

Környezete hangulatos, szép házakkal, zöldövezetben, minimális autóforgalommal. A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, bölcsőde, óvoda, iskola. Innen gyorsan elérhető Miskolc központja is!

 

Ha ilyen helyen képzeli el jövőjét, akkor ez a telek Önre „vár”! Hívjon, tekintse meg még ma és legyen az Öné mielőbb!

Kedvező hitellehetőség igénybe vétele esetén, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat