28.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Építési telek eladó Székesfehérvár-Öreghegyen! (Hivatkozási szám: 3002)

8000 Székesfehérvár, Öreghegy +36 30 346-7458
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 800
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Székesfehérvár Öreghegy nyugati részén, a Fiskális úti orvosi rendelő közelében kb. 800 m2, nyugati tájolású építési telek eladó.

Ennek része a bejárást biztosító, kb. 3 m széles magánút is. A telek mérete lehetővé teszi a nagyméretű földszintes ház építését. (Beépíthetőség 30%, 4,5 m építménymagasság.)

 

Ajánlom ezt a telket azoknak, akik szeretnek csendes, zöld környezetben, de kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkező területen élni. A telekalakítás folyamatban van, ezért az új tulajdonos egyedi igényei szerint még van lehetőség a kisebb módosításokra. Eldönthető még az is, hogy magánútról való megközelítés, vagy nyeles telek kerüljön kialakításra.  A telek pontos méretei is ettől függően alakulnak majd.

 

Az utca csendes, rendezett, könnyen megközelíthető. A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, bevásárlóközpont is megtalálható. Percek alatt ki lehet jutni a főútra és az autópályára is.

 

Az ingatlan víz-, csatorna, gáz és villanyhálózati bekötési lehetőségei adottak.

 

Nekem nagyon megtetszett a nyugalmat árasztó környezet, a remek megközelíthetőség, s nem utolsó sorban a nagyon kedvező ára! Ezek az egyedi adottságok minden alapot megadnak arra, hogy aki ebben fantáziát és lehetőséget lát, az megteremthesse itt kényelmes, nyugodt otthonát.

 

Ha Önnek is megtetszett, ne habozzon, hívjon gyorsan, mert nagyon kevés ilyen rendkívüli adottságú ingatlant találhat, és biztos vagyok benne, hogy sokaknak tetszeni fog.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Staudt István
  • +36 30 346-xxxx Megmutat