17.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Építési telek Miskolc Belvárosában (Hivatkozási szám: 1978)

3525 Miskolc, Belváros +36 30 629-8932
  • alapterület: 490
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Fantasztikus lehetőség, Miskolc belvárosi részén. Két építési telket kínálok megvételre, ami sok lehetőséget rejt magában! Két telek, két helyrajzi számmal, egymás mellett, ami egybenyitható, vállalkozásra alkalmas, de ha fantáziát lát benne, egy társasház megépítése is lehetséges itt.! Ha mégsem szeretne ilyen nagyban gondolkodni, külön külön is, megvásárolható. A hely érdekessége, hogy az egyik telken két épület is található, ami udvaron belül, el van választva egymástól, tehát külön bejáratú, és az egyik épület üzlethelyiségként funkcionált.  A jó hír az, hogy ez az épület azért nincs olyan rossz állapotban, hogy elbontásra kerüljön. Ahhoz viszont, elég jó áron van, hogy valaki lásson benne lehetőséget. Mint mondtam, egy másik ház is áll a portán, ami már nem túl jó állapotú, de ha szereti a kihívásokat, akkor nincs lehetetlen.. A telek összközműves, 490m2-es, az üzlethelyiség 45m2, hátsó épület 59m2. Ára,17millió forint.

A másik telken utcafrontos ház állt, ami elbontásra került, csak az alapja maradt meg. Az alapok mögött, még két helyiség található, ami téglából épült. Területe 426m2, összközműves. Ára 11millió. Ha Önnek is annyira tetszik ez a nagyszerű ingatlan, mint amennyire nekem, hívjon mielőbb! Belvárosi viszonylatban, ritkán adódik ilyen lehetőség!
Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank kedvező ajánlataiból válassza ki Önnek a legmegfelelőbbet! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan.

 

Tóthné Nagy Ibolya
  • +36 30 629-xxxx Megmutat