72.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Erdő mellett kétszintes családi ház eladó Csolnokon! (Hivatkozási szám: 3819)

2521 Csolnok, +36 30 439-8211
 • alapterület: 140
 • telek mérete: 792
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • igen
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt az ingatlant családosok és befektetők figyelmébe ajánlom, mivel szép nagy a ház, tágas helyiségekkel tele.

Az ingatlan egy zsákutca utolsó háza, két oldalról erdő határolja, tehát azok a szülők, akik szeretik a természetet, igazi zöld övezetben, tiszta levegőn nevelhetik fel gyermekeiket.

 

Befektetési szempontból is nagy a potenciál az ingatlanban, mert a ház alkalmas 8 főt elszállásolni, de ez a kapacitás növelhető, valamint az Országos Kéktúra nyomvonala mindössze 5 percre található az ingatlantól, melynek a közelben lévő legmagasabb pontja a Nagy-Gete.

 

Hétvégi háznak is tökéletes a zajtól visszavonulni vágyóknak, akik szeretnek a természetben barangolni, a környező túraútvonalak számos lehetőséget biztosítanak erre. Mókusok, őzek, szarvasok, vaddisznók közvetlenül a kerítés mellett járnak.

 

Bőven jut természetes fény minden helyiségbe, ugyanis ez a ház délkeleti tájolású és minden helyiség ablaka dél, vagy kelet felé néz.

A telek mérete 792 m² tele gyümölcsfákkal, név szerint alma és barack. A ház két szintes alapterülete 70 m² a két szint együtt 140 m².

Földszint: zárt előtér, konyha-étkező, spejz, előszoba, szoba, fűtött garázs, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, valamint egy fedett terasz.

Emelet: nappali, előszoba, két szoba, fürdőszoba káddal és WC-vel, valamint egy nyitott terasz. A nappaliból nyílik egy ajtó az erkélyre, amely csodálatos panorámás kilátást biztosít a környező hegyekre és erdőre. Itt nyugalomban fogyaszthatja a reggeli kávéját a napra felkészülve, vagy egy fárasztó nap után kiszellőztetheti a fejét.

 

Kazánház és tároló van a ház alatt, ahová a garázsból lehet lejutni. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik radiátorok segítségével, illetve kiegészítésként lehetőség van vegyes tüzelésű (fa vagy pellet) kazán bekötésére is. Melegvíz előállítását napkollektor végzi, de a melegvíz rendszer rá van kötve a gázkazánra is. A tetőtér beépíthető. Az udvaron található egy borospince, ami akár zöldség, gyümölcs tárolására is alkalmas.

Az udvarban egy 15 m²-es alapterületű két szintes műhely található, a földszinttel és az emelettel együtt összesen 30 m² áll rendelkezésre. A korábbi gazdája elektronikai műszerészként használta ezt az épületet. Barkácsoló ezermestereknek ez egy kincs lehet, de sok másra is használható tevékenységi körnek megfelelően vállalkozásokhoz, például irodának, vagy raktárnak stb.

 

Ez a nagyszerű ház festői környezetben található Csolnokon, hegyekkel és erdőkkel körül ölelve. A község Budapesttől 45 és Esztergomtól 12 km-re helyezkedik el. A település csendes, tiszta és rendezett, ahol a lakosok 40%-a ma is német származásúnak vallja magát, akik a mai napig aktívan ápolják a német nemzetiségi hagyományokat, például fúvós zenekar, szüreti mulatságok, falunapok. A településen az óvodák és az általános iskola is német nemzetiségi, így már első osztálytól tanulnak a gyerekek németül.
A falu közepén szabadidőpark, a falu szélén pedig egy horgásztó várja a kikapcsolódni vágyókat.

 

Ha lát benne a fantáziát, vegye fel velem a kapcsolatot mielőbb, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné minél hamarabb!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gréczi Péter
 • +3630439xxxx Megmutat