45.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Érsekcsanádon családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2856)

6347 Érsekcsanád, +36 30 595-7267
 • alapterület: 114
 • telek mérete: 1546
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez az érsekcsanádi ház kiváló választás nagycsaládosoknak, gyermekes családoknak, illetve azoknak is ideális, akik a több generációs együttélési módot részesítik előnyben. 

 

Az ingatlan 5 meglévő szobája jelen pillanatban is változatos lehetőségeket kínál új tulajdonosának a tökéletes otthon kialakítására. A földszinten lévő 3 különálló szoba, illetve a tetőtérben kialakított 2, már meglévő helység közül bátran választhat a család bármelyik tagja magának életteret. Ezen kívül a tetőtérben további két szoba és egy fürdő beépítésére van mód. 

A házba több irányból is beléphetünk. A legpraktikusabb és minden időben a legtisztább választás a kert irányából kínálkozik. Itt belépve a konyhában és az abból nyíló étkezőben találjuk magunkat. A megépítéskor a tulajdonosok mindenhol a praktikusságot vették figyelembe. Tették ezt a konyha kialakításánál is. Hiszen egy ilyen nagy családi házban élők vasárnapi ebédjének a megfőzése elég sok – adott esetben zavaró – étel illattal járhat. Ebben az esetben azonban a konyha és az étkező az ingatlan többi helységétől teljesen elszeparáltan kerül kialakításra, így a kellemetlen szagoktól sem kell tartania senkinek egy nagy családi rendezvény lebonyolítása után.

Az étkezőből nyílik a hatalmas nappali, és onnan a földszinti rész többi helysége. A 3 hálószoba, a fürdő és a wc. Innen egy csigalépcsőn jutunk a felső szintre, ahol jelenleg egy halószoba, egy kissebb nappali funkciójú szoba és egy wc került kialakításra. A fenti hálóból nyílik még egy kifejezetten nagy erkély is!

 

A ház jelen formájában is alkalmas akár nagycsaládosok számára is, a fent említett munkálatokkal pedig egy 7 szobás ingatlan lehet belőle.

 

Az ingatlan udvarában található garázs, különböző állatok tartására alkalmas ólak, nyári konyha, egy a tulajdonos által használt műhely és a kazánházat is magában foglaló pince.

 

Ezen kívül található itt még egy különböző gyümölcsfákkal és szőlővel rendelkező nagy méretű kert is.

 

Ezekkel a tulajdonságokkal bárki elgondolkozhat az önfenntartó életvitelre való berendezkedésben.

 

Érsekcsanád remek elhelyezkedésű, kiválóan fejlődő és szépülő falu. A környéken rengeteg mezőgazdasággal foglalkozó vállalkozás található, illetve a Duna és Baja közelsége is remek lehetőségeket kínál az itt ingatlant vásárlóknak.

Ha soraim és a képek felkeltették érdeklődését, akkor hívjon minél előbb!

Jánossy Csaba
 • +36 30 595-xxxx Megmutat