94.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Esztergomban, dinamikusan fejlődő, elismerten elit környéken, elképesztően tágas és egyedi hangulatú családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1476)

2500 Esztergom, Kettőspince +36 20 256-7674
 • alapterület: 220
 • telek mérete: 1449
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 4
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • gáz-(cirkó)-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Százezreket spórolhat, ha rajtunk keresztül vásárol!

 

Nagyvállalkozók, nagycsaládosok, ügyvédek, könyvelők, fogorvosok, természetgyógyászok, kozmetikusok, műkörmösök, művészek, influenszerek figyelem! Egy kivételes adottságokkal rendelkező ingatlan került eladó sorba. Az ideális méretű és elrendezésű telken számos gyümölcsfa terem, emellett van elég hely a vendégek autóinak is, ha partit szervez, és van elég tér a szabadban történő kikapcsolódáshoz is, de mégsem fog elfáradni a fűnyírásban. Szereti a csendet? Szeretne munka után zajtalan környezetben kikapcsolódni, esetleg otthoni munkavégzéséhez jönne jól a nyugalom? Szeretne tágas, sok lehetőséget nyújtó otthont, de nem szeretne az építkezéssel időt vesztegetni?  Szeretne stabil alapokon épült házat, amit szinte azonnal birtokba vehet, és sok tekintetben saját elképzelése szerint alakíthat?

A ház a telek bejáratától távolabb épült, így az úton közlekedőket egyáltalán nem lehet hallani. Az épület klasszikus stílusú, mondhatni romantikus hangulatú, mivel igen sok fa felhasználásával készült. Fa nyílászárók, fa lambéria a mennyezeteken, fa lépcsők, fából készült bárpult a nappaliban, de még a klasszikus stílusban kialakított terasz korlátját is fa díszíti. A teraszra kiülve ősztől tavaszig a szemközti hegyek látványában gyönyörködhetünk, tavasztól őszig pedig a virágos és lombos fák megnyugtató látványában. A ház bejárata előtt kialakítottak egy betonozott medencét, ami tökéletesen alkalmas kerti tó és szökőkút kialakítására is. A hatalmas alagsori garázsban 4 autó is elfér, valamint ott található még egy kisebb, amiből bármi lehet: motoroknak, kerékpároknak, kerti eszközöknek tároló, de akár saját konditerem is. Az épület több szintet foglal magába, ezeket pár lépcsőfok köti össze és egy nagyobb lépcsőn juthatunk fel a legfelső szintre. Belépéskor egy igazán tágas előszobába jutunk, ami akár iroda, üzlet, stúdió is lehet. Ebből balra nyílik egy kicsi szoba, valamint egy zuhanyzós fürdő, WC. Pár lépcsőn jutunk fel az egylégterű konyha-étkező szintjére, ahol bőven van hely nagy létszámú családi, vagy céges ebédek, vacsorák lebonyolítására. Innen tovább a szintén tágas nappaliba jutunk fel, ahol páratlan szépségű, fából készült bárpult található. Rokonait, barátait, üzletfeleit le fogja nyűgözni a látvány, ha itt kínálja őket frissítővel. A nappaliból juthatunk fel az emeletre, ahol két, külön bejáratú kisszoba, valamint egy nagyszoba található, amihez kapcsolódik egy hálószoba és egy kádas fürdőszoba-WC. Ebből a nagyszobából léphetünk ki a teraszra, ami az előszoba tetejére épült és tökéletes hely a relaxáláshoz. Ideális otthon, vagy a vállalkozásának helyszíne lehet ez a ház, amennyiben nem retten meg pár lépcsőtől, ami fitten tartja a 80 éves jelenlegi tulajdonost is. Valamint szintén Önnek ajánlom, ha kedvet érez a klasszikus értékek felfrissítéséhez és megőrzéséhez.

Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Kelenföldi László
 • +3620256xxxx Megmutat