25.990.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Esztergomban, patinás környezetben, kellemes hangulatú, füvesített, virágos udvarban, gazdaságos lakás eladó (Hivatkozási szám: 1398)

2500 Esztergom, Belváros +36 20 256-7674
  • alapterület: 27
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Figyelem! Lakótelepi lakás árában elérhető egy tágas, füvesített, virágos, közös udvarra nyíló, kellemes hangulatú földszinti otthon. A városközpontba vágyik, de nem szeretne lépcsőzni? Szereti a zöld felületeket, de nincs ideje és pénze kertes családi házra? Esetleg valamelyik szülő, vagy ők mindketten jól éreznék magukat a belváros patinás hangulatú, csendes környezetében? Ebből a lakásból szinte minden karnyújtásnyira van. A téren kávézhat a napsütésben, gyönyörködhet a szökőkutak látványában, naponta sétálhat a Kis-Duna-part fáinak árnyékában, csobbanhat az élményfürdő frissítő vizében, bevásárolhat, banki, és hivatalos ügyeket intézhet személyesen úgy, hogy mindez pár percnyi sétával elérhető. A fa kapun belépve fedett átjárón keresztül jutunk az udvarra, amit elektromos biztonsági zárral, kapucsengővel ellátott biztonsági kapu véd a hívatlan vendégektől. Innen az épület mellett jó állapotú járdán jutunk a lakáshoz. Az udvar közepén gondozott gyep, szélén pedig színes virágok futnak. Az ajtón belépve az előszoba-konyha fogad. Ennek új ötlet alapján történő áttervezése izgalmas feladat lehet. Innen nyílik jobbra a kádas fürdőszoba, ami igazán tágas. Kézmosó, WC, vízmelegítő, gázkazán is található itt, és még így is van elég hely. Az előszobából balra nyílik a szoba, ahol jelenleg rengeteg tárolóhely és egy ötletes galériás fekvőhely található fából, ami megtartható, vagy más elképzelés esetén könnyedén elbontható. Minden ablak az udvarra néz, így védve vagyunk a kíváncsi tekintetektől. Mivel a jelenlegi tulajdonos gyakran van távol, így kevés ideje maradt az otthonra. Így viszont a lakás belseje tetszés szerint csinosítható a saját ízlésnek megfelelően, alacsony költséggel akár saját erőből is, ami a mai építőanyagárak és munkadíjak mellett nem elhanyagolható. 

Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Kelenföldi László
  • +3620256xxxx Megmutat