157.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Faddon a Holt Duna mellett Motel, faház és lakóház ELADÓ! (Hivatkozási szám: 2719)

7133 Fadd, +36 30 622-4803
  • alapterület: 808
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 10
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálok Faddon, a Vólent-öbölben egy hatalmas területen fekvő Motelt!  

A motel Holt-Duna mellett található rendezett, tágas környezetben. Egy faház, egy L alakú téglaépület és egy lakóingatlan tartozik ide.
A faház földszint+tetőtér beépítésű, gázkonvektoros fűtésű, A tetőtérben két hálószobával, az alsó szinten nappali-étkezővel. Jól felszerelt téliesített üdülő, amely főként nyáron felkapott, de a téli időszakot kedvelő vendégeket is várja. Családoknak is szuper választás, hiszen a gyermekek tökéletesen be tudnak rendezkedni az emeleten, míg a szülők a földszinten. Horgászoknak is fantasztikus lehetőség, hiszen mindössze 1 percnyire van a Duna.

A telek D-i részén, az utcafronton egy L alakú, 20 fő elhelyezésére szolgáló földszint+tetőtér beépítésű, 2002-ben épült, 150 m² motelház található. Téliesített, gázközponti fűtéses téglaépület. Szuper baráti társaságoknak, vagy családi kiruccanásnak is. Fantasztikus méretű terasza van, ahová kiülve a nyitott medencére nézünk és élvezzük a forró nyári esték hangulatát.

Az ingatlan főbejárata automata kapun keresztül közelíthető meg. Az ingatlan D-i részén tolókapus gépkocsi-bejárata és a Duna felé gyalogos kijárata van. 

A 3. ingatlan 1009 m² területű, háromszöghöz közelítő telkén egy szabadon álló földszint+tetőtér beépítésű, 150 m² területű, könnyűszerkezetes lakóház kapott helyet. Nagy, külső terasszal rendelkezik, ami egy szépen gondozott, parkosított udvarra és a nyitott medencére néz.

A házhoz tartozik két gépkocsi beálló és egy nyitott-fedett tároló. A lakóépület 1995-ben épült, majd 2010-ben felújították.

A lakóház összkomfortos, a szolgáltatások külön mérhetők, a fűtés gázüzemű központi fűtés, padlófűtés. A nyílászárók a felújításkor beépített, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek. A nappaliban a nagyméretű üvegajtók fantasztikus fényt biztosítanak. A burkolatok jó minőségű, egységes kialakításúak, ízléses megoldású beépített berendezésekkel. A felső szint is tágas, az előtér tökéletesen alkalmas, hogy a család együtt legyen. A szobák harmóniát árasztanak és mindenki megtalálja a saját kis birodalmát. A fürdő nagy és világos.

Ha felkeltette az érdeklődését, jöjjön és megmutatom! Ha a vásárláshoz kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, abban is tudok segíteni!

Videó az ingatlanról

Szekeres Anett
  • +36 20 968-xxxx Megmutat